Maria Ciobanu și Marina Voica, măsuri drastice ca să nu se infecteze cu COVID-19: “M-a învăţat să-mi pun în nas vaselină medicinală ca să…”

Publicat: 04/09/2020 | 11:02

Celebrele soliste Maria Ciobanu și Marina Voica au luat măsuri drastice ca să nu se infecteze cu COVID-19. Ieri, “Ciocârlia muzicii populare româneşti” a împlinit 83 de ani și și-a dorit să își sărbătorează ziua de naștere în România, însă a decis să anuleze zborul din Florida din cauza crizei epidemiologice care a luat amploare în țara noastră. În cadrul unui interviu, îndrăgita artistă Marina Voica a dezvăluit cum se protejează de virusul ucigaș.

Descoperă și: Ce pensie mică are Maria Ciobanu. Câți lei primește în fiecare lună de la statul român

Maria Ciobanu, măsuri drastice ca să nu se infecteze cu COVID-19

Diagnosticată cu diabet și având și probleme cardiace, Maria Ciobanu a decis să nu mai vină în București ca să își organizeze ziua de naștere, așa cum a făcut de multe ori. Astfel, ea a avitat aglomerația și aeroporturile. Talentata cântăreață de muzică populară este stabilită în Florida de 15 ani, iar autoritățile de aici înregistrează zilnic peste 2.400 de cazuri de coronavirus. De altfel, Statele Unite ale Americii sunt îngenuncheate din cauza pandemiei; potrivit celor mai noi informații furnizate în dimineața acestei zile, pe pământul american există 6.335.244 de oameni diagnosticați pozitiv, iar 191.058 au fost răpuși de boala rară.

În plus, ambasadorii americani i-au sfătuit pe cetăţeni să evite călătoriile în România, unde cazurile de COVID-19 au ajuns zilnic la peste 1.300. Maria Ciobanu nu iese din curtea vilei din Florida, unde locuieşte împreună cu soţul ei, Mircea Câmpeanu. Vedeta este ajutată de familia fetei sale, Camelia Filip, din Los Angeles.

Nu rata: O știe o țară întreagă, dar puțini sunt cei care știu numele real al Mariei Ciobanu

Marina Voica, despre lupta împotriva SARS-CoV-2: “Îmi pun în nas vaselină medicinală ca să…”

Cântăreața Marina Voica și-a serbat ziua de naștere în urmă cu două zile și a dezvăluit într-un interviu ce plan are ca să treacă cu bine peste pandemia declanșată de apariția virusului SARS-CoV-2. Ea este stabilită de peste 15 ani la Breaza.

“De o viaţă întreagă mi-e frică de gripele astea. Ştiu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, şi el m-a învăţat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii. Aşa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic. E foarte grav. Virusurile pot suferi mutări anul viitor sau cine ştie când”, a declarat Marina Voica pentru click.ro.

Ulterior, artista de 84 ani, a mai dezvăluit: “La Breaza nu există nici un caz de coronavirus, altfel, pe mine sigur m-ar ucide. Eu în aer liber nu port mască. Nici nu trebuie să o purtăm în aer curat, masca. Când văd pe cineva afară îi spun să lase masca, să inspire aer curat. Eu am în maşină mănuşi, spirt, dar şi magazinele în care intru sunt pregătite cu dezinfectant. Viaţa merge înainte. Cred că cel mai mare dar de la Dumnezeu este acela că suntem în viaţă. Mă sui în maşină şi merg peste tot, la farmacie, la supermarket, am plătit facturile. Nu avem încotro”.

Află și: Din ce trăieşte Marina Voica, la 83 de ani. După o viaţă pe scenă, statul nu îi oferă pensie: “Mă mulţumesc cu…”