Maria Constantin a dat marea veste în direct. Artista vrea să devină din nou mamă: „Eram la vârsta adolescenței”

Autor:
Publicat: 28/05/2020 | 23:45
Maria Constantin a dat marea veste în direct. Artista vrea să devină din nou mamă: „Eram la vârsta adolescenței”

Maria Constantin a anunțat, joi seară în cadrul unei emisiuni TV, că vrea să devină din nou mamă în cel mai scurt timp. 

Invitată la „Showbiz report”, Maria Constantin a dat vestea cea mare. Întrebată dacă se vede din nou mamă, artista nu a stat pe gânduri și a răspuns afirmativ imediat, spunând că de când era mică își dorea să aibă foarte mulți copii, mai ales băieți.

„Da, de ce nu? Îmi plac foate mult copiii și când eram la vârsta adolescenței ziceam că voiam să mă căsătoresc și să am mulți băieți și când vin Sărbătorile, masa de Crăciun, să ne strângem cu toții și să îi văd cum aleargă, să fie haos”, a spus Maria Constantin la „Showbiz report”.

Întrebată de experiența din izolare, Maria Constantin a spus că nu i-a plăcut deloc această perioadă, deoarece fiind obișnuită să aibă agenda încărcată, acum nu avea cu ce să-și ocupe timpul, norocul ei fiind filmele.

Părasită de Dumnezeu

Chiar dacă aparare mereu vedeți zâmbind, vedeta a trecut prin clipe extrem de crede, încât a ajuns să creadă că Dumnezeu și-a luat mâna de pe ea.

„Se întâmplase și acel eveniment nefericit cu tatăl meu și încercam să fiu eu cea mai puternică dintre toți. Ulterior a urmat un nou eșec din viața mea și simțeam că parcă… nu știu… ce am făcut în viața asta atât de mult rău ca sa trag aceste lucruri și chiar sunt un om destul de bun și am încercat tot timpul să ajut și mi se părea nedrept”, a spus artista la „Showbiz report”.