Maria Constantin, primele declarații despre relația cu Dacian Varga: ”Sunt o femeie liberă, fără obligații…”

Publicat: 02/11/2018 | 11:47

Maria Constantin a făcut primele declarații despre relația sa de dragoste cu fostul fotbalist Dacian Varga. S-a întâmplat la Antena Stars, iar vedeta a vorbit despre viața privată a oamenilor, chiar aceștia sunt persoane publice. Maria Constantin se află, mai mereu, în centrul atenției, iar după ce s-a afișat – ținându-se de mână – cu Dacian Varga, toată lumea a mizat și mizează pe o relație ”fierbinte”. Mai ales că, acum câteva zile, s-a spus și că fericiții amorezi s-au mutat împreună. 

Maria ține la viața sa personală și nu dorește să facă, din acest punct de vedere, niciun compromis. Da, este persoană publică și a trecut prin experiențe dureroase, la nivel sentimental. Însă asta nu înseamnă că trebuie să pună pe tapet tot ceea ce face, zi de zi. Spune că este o femeie liberă, fără obligații, însă nu vrea să ofere multe amănunte. Își dorește o viață liniștită, alături de omul pe care îl iubește.

”Viaţa mea personală este viaţa mea personală. Oamenii de acasă şi publicul care îmi ascultă mie melodiile şi vede cum urc treaptă cu treaptă în ceea ce vreau să fac în carieră cred că nu sunt atât de interesaţi despre viaţa mea personală. Viaţa personală a fost mult prea pe tapet şi acum e cazul să fie un pic mai retrasă. Drept dovadă că de astăzi încolo veţi  vedea doar artistul Maria Constantin. Asta cred că s-a văzut de foarte multă vreme şi e mai mult decât suficient.  Cred că fiecare are dreptul la o viaţă personală. La o viaţă privată, o viaţă de familie, alături de cine îi este drag. Până la urmă sunt o femeie liberă, fără obligaţii. În acelaşi timp spun că nu vreau să discut despre lucrurile astea”. 

CITEȘTE ȘI: MARIA CONSTANTIN ȘI DACIAN VARGA S-AU MUTAT ÎMPREUNĂ: ”E VIAȚA EI PRIVATĂ!”

Maria Constantin, primele declarații despre relația cu Dacian Varga: ”Nu mă uit la fotbal, nu este domeniul meu…”

Frumoasa Maria Constantin a transmis, ca un apropo, că nu se uită la… fotbal, fiindcă acest sport nu este… domeniul ei. Și-a propus să se concentreze exclusiv asupra meseriei sale și repetă că nu dorește să se mai afișeze cu viața personală. Rămâne de văzut dacă va reuși sau nu…

”Nu, nu e problema că nu îmi asum. Pur şi simplu nu vreau să discut legat de acest subiect pentru că nu consider că este ştirea momentului, cred că sunt probleme mult mai grave. Suntem la petrecere aici, lansăm o nouă colecţie, nu o să scoţi nimic de la mine. Nu mă uit la fotbal, nu este domeniul meu, eu sunt interesată de meseria mea şi mă focusez pe ceea ce am eu de făcut. Nu nu veţi afla fiindcă nu îmi doresc să mă mai afişez cu viaţa mea personală. Nu se vor mai afla detalii, cel puţin din gura mea”, a spus Maria Constantin la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CUM S-AU COMBINAT MARIA CONSTANTIN & FOSTUL FOTBALIST: ”A FOST DRAGOSTE LA PRIMA… CAFEA!”