Maria Constantin și Dacian Varga s-au mutat împreună: ”E viața ei privată!”

Publicat: 30/10/2018 | 07:52

Maria Constantin și Dacian Varga s-au mutat împreună, spun persoane din anturajul celor doi ”porumbei”, citate de click.ro. Maria Constantin își reface viața alături de un fotbalist, de această dată, iar cei care sunt în preajma lor confirmă o relație foarte înfocată. Numele fericitului amorez este Dacian Varga. Iubitul Mariei a fost fotbalist, are 34 de ani și poate fi regăsit pe o listă – neoficială, e drept – a ”crailor de Dorobanți”. 

Maria Constantin a divorțat de Marcel Toader cu 10 luni în urmă, preferând o perioadă de singurătate în care a dorit să își pună ordine în gânduri. Curtată permanent, frumoasa Maria Constantinescu s-a ținut, cel puțin până acum, tare pe poziții, fără a marja la vreuna dintre propunerile sentimentale care i-au fost făcute.

Dar întâlnirea cu Dacian Varga s-a concretizat, iată, printr-o relație aprinsă, deși iubitul Mariei nu intră în categoria bărbaților foarte bogați. Cu atât mai mult cu cât a fost slobod la pungă de fiecare dată când s-a combinat cu cineva și a cheltuit banii cu lejeritatea celui care nu dorește decât să trăiască din plin fiecare zi. Fără să se gândească și la viitor. Mai mult, Varga este considerat și un bărbat care schimbă foarte des iubitele. Rămâne de văzut dacă Mariana Constantin va reuși să îl transforme pe Dacian Varga într-un bărbat de casă.

CITEȘTE ȘI: MARIA CONSTANTIN ȘI-A ASUMAT NOUL IUBIT! E UN CUNOSCUT FOTBALIST

Maria Constantin și Dacian Varga s-au mutat împreună: ”Vrea să stea departe de presă…”

Fostul fotbalist și cunoscuta cântăreață au participat, în weekendul trecut, la o nuntă, iar cei prezenți le-au putut admira ținutele elegante. S-au comportat ca doi îndrăgostiți, aruncându-și priviri lascive și zâmbete sugestive.

„Maria şi Dacian sunt împreună de puţin timp, dar deja s-au mutat împreună. El stă în Dorobanţi, iar Maria poate fi văzută destul de des în zona aceea acum. Ea nu vrea să facă declaraţii despre iubit, pe motiv că e viaţa ei privată şi vrea să stea departe de presă de această dată”, au declarat pentru click.ro persoane apropiate din anturajul celor doi.

Solista de muzică populară Maria Constantin este originară din Târgu Jiu. S-a măritat prima dată la vârsta de 23 de ani, în anul 2008 cu Ciprian Tapotă-Lătăreţu, şi el cântăreţ şi fiu de lăutari. După puţin timp, aceasta a devenit mămică, însă căsnicia s-a transformat în calvar. În anul 2013 a divorţat. În acelaşi an, l-a cunoscut pe Marcel Toader, care divorţase de Gabriela Cristea.

Cei doi s-au căsătorit în 2015, dar în toamna lui 2017 au apărut primele zvonuri că se despart. Banii, dar şi adulterul au fost acuzaţiile pe care şi le-au făcut reciproc. Primul termen în procesul de divorţ a fost 21 noiembrie 2017 şi s-a definitivat în ianuarie 2018.

CITEȘTE ȘI: MARIA CONSTANTIN, DIAGNOSTIC DELICAT PRIMIT DE LA DOCTORI. CU CE BOALĂ SE CONFRUNTĂ ARTISTA