Maria Constantin şi Marcel Toader au ajuns la capătul puterilor. "E un scandal..."
Marcel Toader şi Maria Constantin s-au căsătorit pe data de 26 septembrie 2015

Maria Constantin şi Marcel Toader vor să se mute urgent din cauza vecinilor. Cei doi au un conflict cu asociaţia de proprietari şi au ajuns inclusiv la tribunal.

"E un scandal de vreo doi ani. Am fost şi într-o primă instanţă din cauza asociaţiei de proprietari. E vorba de comitetul de comunişti de acolo. Ne fură peste tot, pe noi ăştia care suntem proprietari acolo. Reparăm ţevi de vreo 17 ani, şi acoperişul blocului. Acum se repară ţevile din nou. Noi acum ceva timp am schimbat tot. Am plătit. Am dat aproape 2000 de euro de familie. Eu am vrut să mă leg la gaz să am încălzire proprie dar nu au vrut. Noi nu avem internet acolo pentru că nu acceptă o altă televiziune prin cablu. De 17 ani eu locuiesc acolo şi nu s-a zugrăvit scara niciodată. Sunt aceleaşi uşi la intrare din 1977. Noi nu avem deszăpezire. În primă instanţă eu am câştigat. Vrem să ne mutăm din bloc", a spus Marcel Toader.

La rândul ei, Maria Constantin a dezvăluit prin ce peripeţii a fost nevoită să treacă într-o dimineaţă, când a dorit să facă un duş. "Eu nu pot să spun foarte multe lucruri. Stau cu acte în regulă, dar eu sunt mai mult plecată. Într-o dimineaţă ajungeam de la un eveniment am aşteptat cred că vreo oră să vină apa caldă ca să fac un duş. Noi chiar ne gândim să ne facem o casă. Preferăm un loc unde este linişte", a spus Maria Constantin.

Citeste despre:maria constantin, marcel toader, maria constantin marcel toader scandal


Share On Facebook