Maria Dragomiroiu, pe mâna medicilor esteticieni: „Am fost la un medic foarte cunoscut din București si mi-am făcut o…”

Autor:
Publicat: 06/09/2019 | 18:21

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România! Cântăreața reușește de fiecare dată să ajungă la sufletele oamenilor pe care îi încântă cu melodiile sale.

La 64 ani, Maria Dragomiroiu reușește să se mențină în formă. Chiar dacă nu face eforturi supraomenești, artista nu a fost mereu mulțumită de aspectul ei. Drept urmare, și Maria Dragomiroiu a ajuns la cabinetul medicului estetician, chiar dacă foarte puțini oameni cunosc acest lucru. (NU RATA: CE PENSIE ARE, DE FAPT, MARIA DRAGOMIROIU. ELENA MERIȘOREANU O CONTRAZICE)

„Am fost la un medic foarte cunoscut din București si mi-am făcut o corectare a pleoapelor (n.r. blefaroplastie), m-am gândit eu că e nevoie, dar și sub ochi injecții pentru umplerea ridurilor. Și nu sunt deloc mulțumită de rezultat, așa că trebuie să repet operația. Acum, altă durere și alți bani cheltuiți. Mă gândesc că și la medici e ca în oricare altă meserie. Ai zile mai bune și zile mai proaste și chiar nu știi în cine să ai încredere. Și eu, într-o zi, dacă nu am chef sau nu mă simt bine, nu pot să dau pe scenă tot ceea ce este mai bun”povestea Maria Dragomiroiu cu ceva timp în urmă.

Maria Dragomiroiu s-a pensionat

Maria Dragomiroiu s-a născut pe data de 11 iulie 1955, în localitatea Marcea, județul Vâlcea. Este interpretă de muzică populară, cu o voce deosebită și un amplu registru vocal. Maria Dragomiroiu este, totodată, posesoarea unei tehnici excelente, de solistă de muzică clasică.

Maria Dragomiroiu a fost comparată – de-a lungul timpului – cu Maria Tănase, doamna cântecului popular românesc. Președintele României, Ion Iliescu, i-a oferit artistei Maria Dragomiroiu – pe 7 februarie 2004 – Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, Categoria D – “Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

De câteva săptămâni, artista a ieșit oficial la pensie. De curând, Maria Dragomiroiu a dezvăluit în cadrul unui interviu câți bani primește lunar după ce s-a pensionat: “Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă, am 1.200 de lei. Cum aş putea trăi?! Nu pot renunța la cântat, depind de el din punct de vedere financiar. Am nevoie să trăiesc, totul trece prin stomac. Nu suntem plătiți ca artiștii din afară care își permit să se retragă la un moment dat”, a declarat interpreta la o emisiune TV.