Maria Ghiorghiu, o nouă provocare! ”Au ajuns în Rai!” / ”Va fi vărsare de sânge!”

Publicat: 24/02/2018 | 22:10
Maria Ghiorghiu, o nouă provocare! ”Au ajuns în Rai!” / ”Va fi vărsare de sânge!”

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a dezvăluit, la o emisiune tv, că sufletele celor care au murit în incendiul de la Colectiv au ajuns în Rai. Dar mai spune că teroriștii vizează România. Și că va fi vărsare de sânge.

„Oamenii sunt răi. Îmi doresc să nu mai pună etichete. De mică aveam capacitatea de a spune ce urmează. Atunci nu le luam ca pe revelaţii. (…) La Ierusalim s-a deschis cerul, iar Mântuitorul a spus că nimeni nu se va atinge de România. Suntem o ţară protejată. (…)

Când m-a sunat mama să îmi spună că a murit bunica, i-am spus că ştiam. I-am şi descris întâmplarea. Incendiul de la Colectiv nu a fost o întâmplare. A fost provocat. Toate victimele de la Colectiv au ajuns în Rai. (…) Anumite state provoacă vremea negativă din România.

Aşa cum am mai spus, Parlamentul României este vizat de terorişti. Va fi vărsare de sânge. Nu există sfârşitul lumii, a doua venire a Mântuitorului este pentru cei care nu mai cred în Divinitate. Al Treilea Război Mondial e inevitabil. Întâi vine războiul, apoi Mântuitorul. Războiul nu înseamnă sfârşitul lumii” , a spus Maria Ghiorghiu.

Citește și...