Maria Ghiorghiu a avut dreptate. Nenorocirea s-a întâmplat chiar în această dimineaţă: “Să ne rugăm…”

Publicat: 10/01/2018 | 10:04

Cunoscuta clarvăzătoare care a prezis mai multe tragedii în ţară, dar şi peste hotare a reacţionat imediat, după ce şi-a dat seama că una dintre premoniţiile sale s-a adeverit. În mesajul făcut public, Maria Ghiorghiu a îndemnat lumea la rugăciune.

La scurt timp de la producerea seismului puternic din Marea Caraibilor, Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei că putem “să răsuflăm uşuraţi”, pentru că sigur acesta era cutremurul care i se tot arăta în viziunile sale. De altfel, clarvăzătoarea chiar a scris într-un articol acum câteva zile că pământul se va cutremura.

Citeşte şi: Cutremur cu magnitudinea 7,6 în Marea Caraibilor! A fost emisă o alertă de tsunami!

“După cum vedem cu toţii, bunul Dumnezeu şi Măicuţa Domnului ne iubesc şi nu ne trimite în milocul nostru marele cutremur. Noi trebuie să-i mulţumim pentru toate acestea şi să ne rugăm Lui şi Maicii Domnului. Scriam astă-noapte un articol cu titlul: «Mare cutremur». Şi a avut loc un mare cutremur la doar câteva ore în Marea Caraibelor. Aşadar, dragii mei, să răsuflăm uşuraţi şi să credem în al Lui Dumnezeu cuvânt. Cu siguranţă acesta era cutremurul mare din mesajul de astă-noapte”, a scris Maria Ghiorghiu.

 

Citește și...