Maria Ghiorghiu, în doliu. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp: „Odihneşte-te în pace, suflet drag”

Publicat: 03/12/2019 | 14:50
Maria Ghiorghiu, în doliu. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp: „Odihneşte-te în pace, suflet drag”

Maria Ghiorghiu trece prin momente grele, după ce un membru din familia ei s-a stins din viaţă. Prezicătoarea a făcut anunţul în urmă cu puţin timp, pe pagina sa de Facebook, acolo unde împărtăşeşte mereu toate lucrurile cu prietenii ei virtuali.

Este vorba de fratele Mariei Ghiorghiu, mai mic cu patru ani decât ea, şi care a murit după o luptă lungă cu cancerul. „Lacrimi si Rugaciune pentru sufletul fratelui meu MIHALCEA ION, din Comuna Cristesti, Judetul Iasi, mai mic cu 4 ani decat mine, si care a plecat prea devreme la Ceruri !
După o lunga si grea suferinta (cancer la gât), a plecat dintre noi. DUMNEZEU sa te ierte frate drag si sa te odihneasca in Împaratia Sa !
Acum esti alaturi de Părintii nostri si de ceilalti doi frati ai nostri, MIHAI si COSTICA !
Odihneste-te in pace suflet drag! Nu te vom uita niciodata!„, este mesajul scris de Maria Ghiorghiu pe pagina sa de Facebook.

Ce făcea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020