Maria Ghiorghiu, în doliu: ”Te iubim şi ne rugăm pentru tine și pentru toţi cei care nu mai sunt printre noi!”

Publicat: 23/07/2019 | 13:51
Maria Ghiorghiu, în doliu: ”Te iubim şi ne rugăm pentru tine și pentru toţi cei care nu mai sunt printre noi!”

Maria Ghiorghiu este în doliu după ce a pierdut o persoană foarte dragă din viața ei. Celebra prezicătoare a postat un mesaj emoționant pe blogul personal. După o luptă cu o boală necruțătoare, fratele mai mare al Mariei Ghiorghiu a încetat din viață.

Maria Ghiorghiu trece prin momente teribile. Fratele său, Mihalcea Costică, s-a stins din viață după un cancer galopant care l-a răpus în doar două săptămâni.

”Astazi a trecut la cele vesnice, fratele meu mai mare, MIHALCEA COSTICA din comuna Cristesti, judetul Iasi. Un CANCER  galopant l-a rapus in doar 2 saptamani. Dumnezeu sa te ierte. fratioare. si sa te odihneasca in Imparatia Sa ! Nu te vom uita niciodata! Acum esti alaturi de fratele nostru Mihai, alaturi de Mama si Tata, alaturi de Bunici si Strabunici. Zbor lin Suflet drag si chinuit ! Te iubim si ne rugam pentru tine, si pentru toti cei care nu mai sunt printre noi !”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal. În luna decembrie a anului trecut, Maria Ghiorghiu și-a pierdut și bunicul. Acesta avea 93 de ani.

Maria Ghiorghiu este în doliu

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi. (CITEȘTE ȘI: MARIA GHIORGHIU, PREVIZIUNE CUTREMURĂTOARE PENTRU DOUĂ JUDEȚE DIN ROMÂNIA: ”SĂ FIE VORBA DE VREUN CICLON?”)

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi aceasta a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Citește și...