Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare despre Andra: ”În primele rânduri, văd numai vedete de top, printre care și Andra”

Publicat: 10/03/2019 | 05:15

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune cutremurătoare despre Andra! Fanii artistei sunt în stare de șoc.

”Noapte de 8 -9 MARTIE 2017 ,ora 0,34 !

În această noapte dragilor, în timp ce scriam aici pe Blog, un glas tare trist m-a făcut să plâng, iar sufletul meu mă durea tare, pentru ceea ce auzeam ți pentru ceea ce vedeam. Glasul spunea așa, dragilor: „Vreau să văd cât de multă Credinţă există în oameni! Clipă în care dragilor, văd o sală mare de Spectacole înspre Sud, iar aici, sala este arhiplină de spectatori. În primele rânduri, văd numai vedete de top, printre care și ANDRA lui Maruţă. Toată lumea se distra la maximum; ţipete, urlete de bucurie, de extaz, o întreagă babilonie. Nimeni nu se mai întelegea cu nimeni, din pricina muzicii date la maxim, din pricina celor care se distrau în fel și chip.
Apoi glasul continuă: „Acum, hai să vedem şi cât de multă ură față de minunile și cuvântul lui Dumnezeu există în sufletul și-n inima oamenilor! Acum, vedeam Sala aceea arhiplină la spectacole, cum era total goală și-ntr-un întuneric beznă. Nimic nu se mai auzea. Mi se arată fraților, SFINTELE BISERICI în care erau prezente la SFÂNTA SLUJBĂ doar câteva persoane ți Preotul. Iar la final, văd dragii mei pe IISUS HRISTOS Sus în Cerul Sfant cum era răstignit pe Cruce, iar lacrimi de sânge Îi şiroiau pe obrajii Săi Prea Sfinţi”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi. (VEZI ȘI: „MULTI OAMENI MORTI SI MULTI RANITI” MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ O NOUĂ TRAGEDIE COLECTIV ÎN ROMÂNIA)

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi aceasta a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Citește și...