Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare pentru români: ”Se vor arăta mai întâi poporului român…”

Autor: A.N.
Publicat: 19/10/2019 | 23:19

Maria Ghiorghiu a făcut o previziune cutremurătoare. Clarvăzătoarea îi avertizează pe români.

„19 Octombrie 2019,ora 5,12 ! Dragii mei, în aceasta dimineata, dragilor, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata un mare centru al unui Oras, mai precis, o Intersectie uriasa, cu un Sens Giratoriu urias. Nu stiu in ce loc sau in ce Tara anume se afla acest Sens giratoriu, dar pot spune ca, era urias si avea multe alei verzi; cu iarba verde. Deasupra unui astfel de Sens giratoriu, cam la 2-3 metri inaltime sub un Cer de ziua, zburau incetisor doua mari Ozn-uri.

OZN-urile erau de un alb dens si stralucitor foarte, zburau unul langa altul si chiar nu se ascundeau. Din cand in cand, isi schimbau locul unul cu celalalt. Asa cum eu vedeam, era foarte clar ca OZN-urile supravegheau traficul intens,supravegheau tot ce misca sub ele, la circa 3 metri mai sus de pămant. Dragii mei, asa cum am mai scris adeseori,si nu de la mine am scris, OZN-urile si Extraterestrii se vor arata mai intai poporului român, si nu asa pe Cer, ci faţă catre faţă, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi. (CITEȘTE ȘI: MARIA GHIORGHIU, PREVIZIUNE CUTREMURĂTOARE PENTRU DOUĂ JUDEȚE DIN ROMÂNIA: ”SĂ FIE VORBA DE VREUN CICLON?”)

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

Citește și...