Maria Grapini ”lovește” din nou, în ziua aniversării fiului ei: ”Acum câteva ore am dat viață băiatului meu”

Publicat: 09/11/2018 | 12:36

Europarlamentarul Maria Grapini a gafat din nou, vineri, pe Facebook. Într-o postare ocazionată de aniversarea a 39 de ani a băiatului său, eurodeputatul a scris că a dat viață fiului său ”în urmă cu câteva ore”.

Azi este cea mai importantă azi din viața mea! Acum câteva ore am dat viață băiatului meu! La mulți ani copilul meu! Dumnezeu ne-a ajutat să crești mare, sănătos și să ai parte de familia ta:Luca, Anna și Anca! Te iubim și pentru noi ești sensul ultimilor 39 de ani! La mulți ani, așa cum îi dorești! Sănătate și fericire!”, a scris pe Facebook Maria Grapini.

Maria Grapini, fost ministru pentru IMM-uri şi Turism şi actual europarlamentar, a fost criticată de mai multe ori în presă pentru greşelile gramaticale din postările pe care le-a publicat pe reţeaua de socializare.

Reamintim doar câteva: „Acum brazii se îmbodobesc cu mult înainte de Crăciun. La mine, la ţară, bradul se orna in ajunul Crăciunului. Amintirile din copilărie mă FACE să iubesc și mai mult viața” / „Să decidem care este imagine câștigătoare ca imagine propusă pentru a fi imaginea României

 

Citește și...