Maria Ilioiu de la “Insula Iubirii”, primele declarații după ce s-a ales cu probleme medicale: “Mâna e mutilată”

Publicat: 03/11/2018 | 17:28

Maria Ilioiu, una dintre cele mai cunoscute ispite de la “Insula Iubirii”, le-a împărtășit fanilor mai multe amănunte despre problemele medicale cu care s-a ales după ce și-a făcut un nou tatuaj. Vedeta de la Antena 1 s-a evervat și mai mult după ce artist tatuatorul, care i-a făcut cel mai recent desen, i-a spus “că lui nici nu-i pasă de reclama proastă, că el pleacă înapoi în Germania și tatuează acolo… deci nu-l interesează… Penibil, nu?”.

Citește și: Maria Ilioiu, una dintre ispitele de la “Insula Iubirii”, a făcut anunțul decisiv după ce s-a ales cu mâna stângă distrusă din cauza unui tatuaj

Maria Ilioiu de la “Insula Iubirii”, primele declarații după ce s-a ales cu probleme medicale

Seara trecută târziu… ispita roșcată de la “Temptation Island – Insula Iubirii” le-a spus fanilor ei într-o postare făcută pe Instagram Stories că a ajuns la spital din cauza problemelor de la mâna stângă și că este mult prea obosită ca să le povestească tot ce i s-a întâmplat. Cert e că ea trebuie să stea cu mâna bandajată până luni, 5 noiembrie.

“Am fost la spital, așa arată mâna mea (n.r.: bandajată). M-am ales cu mâna distrusă, e mutilată (…).”, a spus Maria Ilioiu pe Instagram Stories.

În această după-amiază, vedeta de la Antena 1 a revenit cu mărturii despre chinul suferit după ce și-a făcut un nou tatuaj.

“Aș vrea să vă povestesc exact ce s-a întâmplat săptămâna aceasta și prin ce traumă am fost nevoită să trec din cauza greșelii altora. Vreau să știți exact ce s-a întâmplat. În prima ședință, după ce că a fost foarte, foarte lent, adică mi-a făcut un contur al tatuajului în opt ore. Mi-a spus să îl îngrijesc greșit, mi-a zis să mă dau cu o altă cremă decât cea recomandată de alți artișți tatuatori. Crema recomandată de el usucă foarte tare tatuajul, iar eu știu că trebuie să stea cât mai hidratat. (…).

Următoarea ședință a fost vinerea trecută când am mers la el să-mi termine tatuajul, iar el a început să bată acest tatuaj de mai multe ori în același loc. L-am întrebat de ce insistă și mi-a zis că dacă nu insistă culorile nu vor fi foarte tari și foarte aprinse în piele. N-am mai avut ce să spun, nu l-am contrazis. (…). După nouă ore, trauma a fost gata, adică a stat și mi-a bătut de vreo trei ori în același loc până mi-a distrus țesutul pielii. Norocul lui, și de data asta, a fost că… vedeți, pielea nu se vede imediat, fiind și tatuată, nu se vede că este ruptă, este rănită (…).

În doua zi când m-am trezit, aveam pielea pur și simplu crăpată, părea ruptă (…)”, a povestit ispita de la “Insula Iubirii” pe cunoscuta rețea de socializare.

Citește și: Maria Ilioiu de la “Insula Iubirii”, criticată după ce “a scăpat” pe Internet o poză în care apare topless! Ipostaza neașteptată în care a fost surprinsă

Ce este “Insula Iubirii”

Cel de-al patrulea sezon al celui mai fierbinte reality-show din această toamnă, “Temptation Island – Insula Iubirii”, aduce telespectatorilor noi povești de viață, noi ispite și situații complet neașteptate și nemaintâlnite în sezoanele anterioare. Emisiunea este prezentată de Radu Vâlcan.

Te-ar mai putea interesa următoarele subiecte despre “Insula Iubirii”:

Două noi brățări ale relației au căzut la ”Insula Iubirii”: ”Am văzut cu ce fel de femeie am stat”