Maria Simion, în doliu! “Mi-ai rupt inima și sufletul!” Ce persoană dragă a pierdut creatoarea de modă

Publicat: 31/03/2020 | 17:13

Maria Simion trece prin momente cumplite după ce fratele ei a încetat din viață. Creatoarea de modă avea o relație apropiată cu acesta. Prin intermediul contutului de Facebook, fosta prezentatoare de televiziune a transmis un mesaj emoționant.

VEZI AICI: UN BĂRBAT DIN PAȘCANI, PRINTRE VICTIMELE RĂPUSE DE COVID-19. CADRELE MEDICALE DE LA SPITALUL MUNICIPAL ȘI SERVICIUL DE AMBULANȚĂ, PUSE ÎN IZOLARE

Mi-ai rupt inima și sufletul ! Nu o să mă mai vindec niciodată că m-ai lăsat singură!!! Frățiorul meu scump și drag, mutarea asta în care ai decis să zbori printre îngeri așa repede nu o pot duce! Dumnezeu să aibă grijă de tine, o să ne revedem!”, a scris creatoarea de modă Maria Simion pe contul personal de socializare.

NU RATA: PETRE GRIGORAȘ, ÎN DOLIU! FRATELE LUI A FOST UCIS DE COVID-19. PRIMA REACȚIE A ANTRENORULUI DE LA FORESTA SUCEAVA: “ÎN CINCI MINUTE L-AU BĂGAT ÎN MORMÂNT, FĂRĂ SLUJBĂ!”

Maria Simion, ghinion în dragoste

Maria Simion a avut o căsnicie de 14 ani cu un om de afaceri. Cei doi au fost împreună timp de 20 de ani, dar totul s-a rupt brusc, din cauza geloziei lui. Creatoarea de modă a început apoi o relaţie cu motociclistul Cătălin Cazacu, nimeni altul decât participantul la Exatlon România. Gurile rele spun că tocmai acesta ar fi fost motivul divorţului. Blondina s-a iubit inclusiv cu Dacian Varga, dar legătura nu a durat prea mult.