MARIAH CAREY s-a împăcat cu fostul ei soţ? A apărut în cel mai emoţionant tablou de familie

Artista americană Mariah Carey a reuşit să îşi emoţioneze fanii, după ce le-a arătat o imagine prin intermediul contului său de Instagram.

Mai exact, Mariah Carey s-a pozat alături de cei doi copii ai săi, dar şi de fostul său soţ, Nick Cannon, în timp ce le citea acestora poveşti înainte de culcare. În fotografie se poate observa că toţi se simt foarte bine, iar la un moment dat ex-ul artistei a şi adormit alături de gemeni. De asemenea, cântăreaţa le-a dat prietenilor virtuali de bănuit, pentru că alături de imagine a scris şi un mesaj cu subînţeles: „Familia şi copiii“, toată lumea considerând că ar fi vorba despre o reconcilere.

„Faceţi bine şi împăcaţi-vă!“, „Te iubim! Eşti o regină“ sau „Cât de drăguţi sunteţi, se vede că îţi iubeşti mult îngeraşii, familia vine pe primul loc“, au fost doar câteva dintre comentariile primite de către artistă în dreptul imaginii de pe reţeaua socială.  Gemenii au crescut văzând cu ochii şi seamănă ca două picături de apă, moştenind din trăsăturile fizice ale mamei lor celebre.

Mariah Carey a făcut publică imaginea pe Instagram
Mariah Carey a făcut publică imaginea pe Instagram

Citeste despre:mariah carey, fostul sot, nick cannon, gemeni, instagram


Share On Facebook