Divorț în showbiz-ul românesc?! Marian Drăgulescu a ținut să se afle de la el

Publicat: 04/08/2018 | 11:01

Multiplu campion mondial la gimnastică, Marian Drăgulescu nu trece prin cea mai fericită perioadă a vieții lui. După ce a aflat că are probleme cu inima, și a fost operat, nici relația cu soția lui nu este tocmai roză. Aceștia au fost inclusiv la terapie pentru cuplu, ca să depășească anumite certuri.  

Marian Drăgulescu a mărturisit înc adrul unei emisiuni TV că el și soția lui au fost la un pas de divorț, și chiard e mai multe ori, dar de fiecare dată s-au răzgândit pe ultima sută de metri.

El m-a acuzat pe mine că le-am pitit, eu pe el ca le-a pierdut. Noi nici acum nu știm unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea să divorțăm. Noi trăim totul la intensitate și așa e mișto, că acolo îți dai seama. Deci noi am fost până la notar de atâtea ori și de câte ori a întors mașina… În următoarele 10 minute ne-am calmat. Am fost la terapie de cuplu. L-am terorizat pe domnu(n.r Marian Drăgulescu). Ne-am tratat și separat și împreuna. Am observat îmbunătățiri”, a spus Corina Drăgulescu la Antena 1.

Ea este o persoană super perfecționistă și ea vrea sa rezolve toate lucrurile dacă se poate. Nu ma lasă pe mine să fac nimic. Dacă s-ar pricepe la gimnastică cred că ar veni și acolo. Și normal că s-au produs anumite dezechilibre”, a declarat Marian Drăgulescu în emisiunea XNS.

Recomandarea CIAO.RO