Mariana de la Puterea Dragostei, cu „rușinica” la vedere în emisiune. Concurenta a arătat tot…

Autor: Maria H.
Publicat: 04/10/2019 | 18:04

Scene incredibile s-au petrecut în timpul emisiunii Puterea Dragostei! Mariana a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit.

Tânăra din Republica Moldova a ajuns în grădină cu Baxter, iar lucrurile au degenerat rapid. Deși între cei doi mereu au existat discuții, de această dată Mariana s-a oferit să-i facă masaj, iar el a prins rapid curaj.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar de la „iubire la ură” nu a fost decât un pas. Ceilalți concurenți din casa Puterea Dragostei au intervenit imediat ca să-i despartă.

Îmbrăcată într-o rochiță cu paiete, foarte scurtă, Mariana a făcut show în grădină, cu Baxter. Când a ridicat picioarele încercând să scape de el, a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi închipuit.

Apoi, când hârjoneala dintre ea și Baxter s-a încins, rochia i-a alunecat și i-a dezvelit și un sân, potrivit wowbiz.ro

Nelson Mondialu’, atac dur la adresa fetelor din casa Puterea Dragostei

Deranjat de discuțiile din ultimele zile,Nelson Mondialu’ a intervenit la Puterea Dragostei, pentru a-și apăra fiul și nora. Tatăl lui Livian le-a certat pe fetele care au pretins că îl plac pe fiul său.

Andreea, Ligi și Bia au pretins că îl plac pe Livian, iar acest lucru l-a scos din sărite pe iubitul Biancăi, care a reacționat. Nelson Mondialu’ le-a avertizat pe fete să stea departe de Livian, pentru că el este cu Bianca și nu are nevoie de astfel de scandaluri.

„De ce nu le faceți o căutare fetelor, să le întrebați ce au făcut de la 14 ani, prin ce țări au fost? Pe Bia ați căutat-o că este c…ă? Lăsați-l pe copilul meu și luați-l pe Fizz. Disperatelor, dacă v-au refuzat Jador și Bogdan, v-ați aruncat pe fiul meu”, a spus Nelson Mondialu’.

Citește și...