Mario Fresh a împlinit 21 de ani. Ce mesaj i-a transmis Alexia Eram: „Te iubesc până la lună și înapoi”

Publicat: 11/08/2020 | 09:59
Mario Fresh a împlinit 21 de ani. Ce mesaj i-a transmis Alexia Eram: „Te iubesc până la lună și înapoi”

Cântărețul Mario Fresh sau Mario Gălățanu, pe numele său din buletin, a împlinit, luni, frumoasa vârstă de  21 de ani. Iubita lui, Alexia Eram (19 ani), i-a pregătit o zi de neuitat, cu bunătăți, într-un decor plin cu baloane colorate.

Invitații au fost răsfățați, la miezul nopții, cu un tort delicios: ”La mulți ani, persoanei mele preferate! Te iubesc până la lună și înapoi, puiule!”, a scris Alexia, pe Facebook.

Citește și: Anunțul făcut de Alexia Eram, după patru ani de relație cu Mario Fresh: ”Îți mulțumesc pentru…”

Mario s-a remarcat în urmă cu peste 10 ani, la „Românii au talent” (PRO TV). Ajutat de Alex Velea, el a lansat mai multe piese de succes, cu cei de la Golden Boy Society.

Sunt împreună de patru ani

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de patru ani. Fiica Andreei Esca i-a transmis iubitului ei un mesaj emoționant, iar fanii au reacționt pe loc.

Patru ani de iubire necondiționată și fericire. Atât au Alexia Eram și Mario Fresh de când sunt împreună. Dragostea lor a învins orice obstacol, iar timpul petrecut departe unul de celălalt le-a întărit și mai mult relația.

„Patru ani alături de sufletul ăsta frumos. Îţi mulţumesc pentru că mă faci să mă simt iubită şi specială. Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră. Te iubesc”, a scris Alexia, la începutul lunii august.

Cine este Mario Fresh

Mario Fresh este unul dintre cei mai populari tineri artiști din România, cu un fan base impresionant și o serie de colaborări de succes. Adolescentul a devenit celebru în 2014, având susținerea mentorului său, Alex Velea.

Originar din Iași, pe numele său real Mario Galatan, Mario Fresh (nr inițial având numele de scenă Fresh Kid) a avut un start timpuriu în muzică, la vârsta de cinci ani. La doar șase ani, obținea premiul întâi la Festivalul Cerbul de Aur Junior, precum și la Festivalul Mamaia Copiilor, în 2009 ieșea pe locul al doilea la aceleași festivaluri, iar în 2011 reușea performanța de a ajunge în semifinală la „Românii au talent”

Nu rata: S-a aflat adevărul despre bătăia pe care Mario Fresh a primit-o la Mamaia. Ce gest necugetat ar fi făcut Jador

Marele noroc al vieții sale și momentul care a marcat avântul muzical a fost întâlnirea cu Alex Velea, ce i-a văzut potențialul și nu doar că l-a ajutat să devină celebru, dar i-a fost ca un al doilea tată. Prima piesă lansată de micul artist a fost ‘N-ai școală…e nasol!’, în colaborare cu HaHaHa Production, featuring Boier Bibescu, dar abia melodia lansată în 2014 alături de Alex Velea, ‘Am rămas cu gândul la tine!’, i-a adus celebritatea și numeroase fane. Până în 2018, a mai lansat încă șapte piese iar acum se pregătește să bifeze o experiență-limită în televiziune: Exatlon, scrie Viva.ro.