Mario Fresh, ignorant cu oamenii străzii. Cântărețul a stat zece minute să scoată bani de la bancomat, apoi a fugit imediat de un cerșetor

Publicat: 07/09/2020 | 08:17

Mario Fresh a trecut neclintit pe lângă un cerșetor, după ce a mers la bancomat să scoată  sumă „frumoasă” de bani. Artistul l-a ignorant complet pe omul străzii.

Mario Fresh a fost surprins recentîn parcarea unui centru commercial din Capitală,unde, după ce a scos o sumă mare de la bancomat, stand aproximativ 10 minute în fața aparatului, a mers apoi la cumpărături în supermarket, ieșit cu două pungi pline de alimente, relatează Spynews.ro.

Tânărul „fiu” al lui Alex Velea a mers „glonț” la mașină, ignorâdu-l total pe un tânăr care îi cerșea atenție în fața bolidului său de lux. Omul străzii a fost lăsat „în aer” de către celebrul cântăreț, privind în urma acestuia cu oarece dispreț și dezamăgire.

Mario Fresh a ajuns la spital zilele trecute

Se pare că Mario Fresh a avut parte de un accident în urmă cu câteva zile, în vacanță. Cântărețul a fost înțepat de o creatură marină, motiv pentru care a fost nevoit să se prezinte imediat la cea mai apropiată unitate sanitară. În timp ce se afla pe o stâncă, artistul a călcat greșit și a nimerit pe un arici de mare, care, l-a înțepat de câteva ori. Chiar dacă Alexia a încerca să îl ajute și să scoată țepii, artistul a fost nevoit să meargă la spital.

„Mergem la spital. M-a mușcat un arici de mare. Am călcat cum nu trebuie pe o stâncă și m-a înțepat un arici de mare. Am vreo 20 de înțepături”, a dezvăluit cântărețul, în cadrul unei emisiuni tv, potrivit spynews.ro