Cum a pozat-o Mario Fresh pe Alexia Eram, la piscină, într-un slip tanga

Publicat: 03/09/2020 | 15:48

Alexia Eram a publicat câteva fotografii incitante din vacanța în care se află împreună cu iubitul ei în Grecia. Cei doi au făcut plimbări relaxante cu barca, iar, când au ajuns la mal, Mario Fresh a pozat-o pe iubita lui într-o poziție provocatoare în timp ce aceasta purta un costum de baie albastru, cu un slip tanga.

(Vezi și: Andreea Esca, mesaj răvășitor de ziua Alexiei Eram! Știrista a scos din albumul cu amintiri cea mai intimă fotografie cu fiica ei)

Alexia Eram, fotografii incitante din vacanța cu iubitul ei în Grecia

Fiica Andreei Esca a plecat în vacanță din Grecia la doar câteva zile după ce și-a sărbătorit ziua de naștere alături de rude și prieteni. Alexia Eram și Mario Fresh nu sunt singuri în concediu, ci împreună cu câțiva apropiați. Într-o înregistrare făcută publică pe Instagram Stories, cântărețul era la cârma unei bărci și a filmat-o pe iubita lui când a făcut următoarea mărturisire: “Asta e viața pe care mi-am dorit-o! Offf”. Ulterior, el a fotografiat-o pe Alexia Eram în timp ce stătea cu spatele pe marginea unei piscine și a scris: “My sea view @alexiaeram (n.r.: Priveliștea mea cu marea, Alexia Eram)  –  imaginea o puteți vedea în galeria foto a articolului.

În timpul plimbării cu barca în larg, fiica prezentatoarei a imortalizat mai multe momente, iar pe două dintre ele le-a urcat pe contul său de Instagram. “Come with me, fly you out to GREECE?? (n.r.: Vino cu mine, zboară spre Grecia)” este mesajul pus de Alexia Eram la postarea de mai jos.

(Nu rata: Antonia a răbufnit de ziua fiicei ei! După scandalul cu Mario Fresh și Alexia Eram, artista dă de pământ cu “apropiații”: “Sunteți răutăcioși și falși”)

View this post on Instagram

Come with me , fly you out to GREECE??

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on

(Descoperă și: Alexia Eram, jignire subtilă pentru Antonia? Ce a făcut fiica Andreei Esca)

Andreea Esca, îmbrăcată într-un costum de unicorn la o terasă din București

La aproape o săptămână de la ziua sa de naștere, Andreea Esca este încă sărbătorită de cei dragi. Iar ieri, ea s-a întâlnit cu câțiva apropiați la o terasă din București, unde, la un moment dat, s-a schimbat în cadoul inedit pe care l-a primit de la fiica sa: un costum de unicorn uriaș. Prezentatoarea de la Pro TV s-a plimbat pe lângă mesele invitaților ei, fericită de darul pe care Alexia Eram i l-a oferit.

Ieri, Andreea Esca a fost filmată în timp ce era îmbrăcată într-un costum de unicorn la o terasă din București © Instagram Stories
Andreea Esca a fost filmată în timp ce era îmbrăcată într-un costum de unicorn la o terasă din București © Instagram Stories

(Află și: Andreea Esca, întâlnire emoționantă cu tatăl ei după ce s-a vindecat de COVID-19)