Mario Iorgulescu, pe ringul de dans înainte de accident! IMAGINI nemaivăzute cu tânărul

Autor: Maria H.
Publicat: 15/09/2019 | 14:12

Mario Iorgulescu a provocat, acum câteva zile, un groaznic accident de circulație în urma căruia un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, a decedat. Fiul președintelui LPF se află internat, în stare foarte gravă, la spitalul Elias din București, medicii făcând toate eforturile pentru a-l stabiliza. Dar veștile nu sunt deloc bune, organismul lui Mario Iorgulescu fiind foarte aproape de a ceda.

Înainte să fie implicat în teribilul accident, Mario Iorgulescu a petrecut împreună cu iubita la botezul nepotului lui Romică Ţociu. (CITEȘTE ȘI: MARIO IORGULESCU A NENOROCIT O FAMILIE! TATĂL VICTIMEI: „COPILUL MEU ERA ARUNCAT PE JOS. DUPĂ O ORĂ MI S-…”)
Captură foto: Antena 3

Fiul lui Gino Iorgulescu a atras toate privirile la petrecere. Mario Iorgulescu şi iubita lui, cu care forma un cuplu de ceva timp, s-au simțit foarte bine, iar de ringul de dans s-au despărțit foarte greu. Surse din anturajul celor doi au mărturisit că tinerii s-ar fi certat la un moment dat, Mario plecând singur de la botez spre o întâlnire cu băieţii, iar iubita lui, la club, potrivit Click.ro

Mai mult decât atât, Romică Ţociu a declarat, însă, într-o  intervenţie la Antena 3 că Mario Iorgulescu ar fi plecat de la botez cu şofer.

Mario Iorgulescu, proces penal

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, dar și a substanțelor psihoactive. Rudele lui Dany Vicol vor, cu orice preț, ca justiția să-l condamne pe Mario Iorgulescu, în cazul în care va supraviețui. (NU RATA: MĂRTURIE ȘOCANTĂ FĂCUTĂ DE MAMA LUI DANY VICOL, TÂNĂRUL UCIS ÎN ACCIDENTUL PRODUS DE MARIO IORGULESCU: ”AM MAI PIERDUT O FETIȚĂ…”)

Mario Iorgulescu avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări. Fiul șefului de la Ligă ar fi consumat cocaină înainte de a produce teribilul accident de pe Șoseaua Chitilei.

Citește și...