Marion Cotillard, actrița din celebru film „Contagion”, infectată cu noul coronavirus. Starea de sănătate a vedetei americane

Publicat: 28/05/2020 | 21:39
Marion Cotillard, actrița din celebru film „Contagion”, infectată cu noul coronavirus. Starea de sănătate a vedetei americane

Cunoscuta actriță americană Marion Cotillard și soțul său, regizorul Guillaume Canet, au fost depistați pozitiv cu noul tip de coronavirus. Vedeta a jucat, în urmă cu mai mulți ani, în filmul „Contagion”, peliculă care a ajuns celebră în timpul pandemiei.

Guillaume Canet a explicat pe contul său de Instagram cum au ajuns să se infecteze el și soția lui. De asemenea, acesta a mărturist că amandoi suferă o formă ușoară a bolii, astfel că fanii nu au de ce să își facă prea multe griji.

S-a infectat exact ca în film

Marion Cotillard, premiată cu Oscar pentru rolul din filmul „La vie en rose/ La Môme”, a mai trecut o dată printr-o pandemie, însă pe marele ecran, în filmul ‘Contagion’, regizată de Steven Soderbergh.

În peliculă este vorba despre un virus ucigaș apărut, culmea, tot din China, care se răspândește rapid în toată lumea, producând haos în masă. În timp ce epidemiologii caută un leac care să poată opri răspândirea bolii, oamenii se confruntă cu un dușman invizibil care face ravagii la fiecare pas.

În contextul pandemiei din ultima perioadă, filmul „Contagion” a fost unul dintre cele mai vizionate creații cinematografice de pe platforma Netflix.

Și actorul Matt Damon, și el actor în același film, a avut de suferit de pe urma coronavirusului. Fiica sa cea mare a fost diagnosticată cu virusul Covid-19, dar, între timp, s-a vindecat iar acum se află în stare bună, scrie Mediafax.