Marisa Brînzaru de la “Bravo, ai stil” a fost cerută de soție! Prima fotografie cu inelul de logodnă

Publicat: 25/08/2020 | 20:27

Veste minunată în marea familie de la “Bravo, ai stil!” Marisa Brînzaru, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D, a fost cerută de soție și este în culmea fericirii! De altfel, chiar ea a fost cea care a dezvăluit că va deveni mireasă și a publicat prima fotografie cu inelul de logodnă.

Citește și: Andreea Tonciu, ținta glumelor acide din cauza pozelor modificate în exces în Photoshop! Cum a reacționat concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Marisa Brînzaru, fostă concurentă la “Bravo, ai stil”, s-a logodit

Povestea de dragoste dintre Marisa Paloma Brînzaru și Liviu Stanciu a trecut la un alt nivel, după ce talentatul tânăr i-a pus pe deget un inel superb de logodnă – îl puteți admira în colajul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului. Momentul în care a întrebat-o pe iubita lui dacă vrea să devină soția lui a fost unul extrem de emoționant.

“LOGODITĂĂĂ!!! FINALLY! Am așteptat momentul cu atât de multă iubire în suflet, încât chiar NU MI-A VENIT SĂ CRED că se întâmplă! Emoționant. Stări peste stări, care per total au reușit să mă blocheze complet în momentul în care am realizat ce se întâmplă. Abia acum realizez… și poate nici acum. Încă asimilez acest cumul de fericire nemaitrăită până acum.

Nu-mi venea sa cred când m-am trezit dimineața lângă el și am văzut că port inelul de logodnă. Chiar este una dintre cele mai MARI dorințe ale mele. Parcă trăiesc un vis. Îl iubesc mult și am trecut prin la fel de multe împreună. Tot ceea ce vedeți ca am realizat până în momentul de față este și datorită lui. Este cel care mă iubește necondiționat, care mă susține și care îmi oferă cele mai tari idei și speranțe. Inclusiv salonul tot ideea lui a fost, pe care eu doar am pus-o în practica și care în viitor îmi doresc să aibă filiale în toată țara” este mesajul scris de câștigătoarea celui de-al doilea sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”.

Nu rata:  EXCLUSIV | Se pregăteau de nuntă?! Ce i-a trădat pe Marisa Paloma și pe iubitul ei

Marisa Paloma Brînzaru și Liviu Stanciu s-au logodit în secret © Instagram / Facebook
Marisa Paloma Brînzaru și Liviu Stanciu s-au logodit în secret © Instagram / Facebook

Vezi și: Ultima câştigătoare de la “Bravo, ai stil!” a dat în mintea copiilor! Am filmat-o pe Marisa în timp ce…
 

Viitorii miri au primit sute de felicitări și le este aproape imposibil să le răspundă tuturor. Marisa Paloma Brînzaru și Liviu Stanciu formează un cuplu din 2017; el s-a iubit în trecut cu Jojo.