Marius Baciu: „Mai sunt șanse de a evita retrogradarea!”

Autor: Cristian P
Publicat: 16/05/2018 | 08:00
După doar un an de prezență pe prima scenă fotbalistică a țării, Juventus București mai are șanse mici de a se salva de la retrogradare, având cu patru etape înainte de finalul acestui play-out doar 16 puncte, cu șapte mai puține decât echipele aflate desupra liniei retrogradabile, în condițiile în care acestea au și un meci mai puțin disputat.

Cu toate acestea, la finalul meciului pe care elevii săi l-au pierdut clar la Voluntari cu 2-0 contra lui Dinamo, Marius Baciu, antrenorul principal al bucureștenilor s-a arătat încrezător în șansele elevilor săăi de a evita pe acest final de campionat „matineul”.

„Am încercat să închidem foarte bine, am întâlnit cea mai bună echipă din play-out. Am avut o fază fixă, şi chiar m-a deranjat asta, am luat golul pe care l-a luat. Dar adversarul a primit gratuit acel corner. Nu spun că Dinamo nu merita victoria. Mă bucur că am reuşit să promovăm un copil din curtea nostră. Suntem un club care se preocupă de creşterea copiilor din zona noastră. Mai sunt patru etape, mai sunt şanse şi vom vedea ce va fi. Este foarte greu, dar nu imposibil. Nu am cum să nu remarc un grup foarte OK, un grup cu jucători buni care pot juca în continuare din Liga 1. Din nefericire pentru noi, am avut foarte multe puncte de recuperat. Este greu, foarte greu”, a declarat Marius Baciu la flash-interviurile de după meci.

Juventus București rămâne pe ultimul loc, cu 16 puncte, la şapte puncte de prima poziţie aflată deasupra zonei retrogradării.

 

 

 

Citește și...