Marius Franțescu, polițistul BCCO din Pitești care și-a împușcat copilul și apoi s-a sinucis, a lăsat trei bilete de adio

Publicat: 04/11/2018 | 14:25
Marius Franțescu, polițistul BCCO din Pitești care și-a împușcat copilul și apoi s-a sinucis, a lăsat trei bilete de adio

Marius Franțescu, polițistul BCCO din Pitești care și-a împușcat copilul și apoi s-a sinucis, a lăsat trei bilete de adio, numai că niciunul dintre ele nu explică motivele care au dus la omorârea unui copil nevinovat. Chiar dacă tocmai divorțase de soția sa – politist, la rândul ei -, Marius Franțescu nu ar fi trebuit să recurgă la un asemenea atrocitate. Anchetorii sunt șocați, la rândul lor. 

Surse judiciare au declarat pentru libertatea.ro că polițistul a lăsat trei bilete de adio. Acestea au fost descoperite în dormitor, numai că biletele nu oferă explicații mulțumitoare. Sunt doar gândurile așternute pe hârtie ale unui bărbat foarte supărat.

„Sunt trei bilete în care nu-și cere iertare de la nimeni. Au fost găsite în dormitor, în apropierea cadavrelor. Sunt doar mesaje care se vor a fi triste care, probabil, reflectă starea emoțională a lui (n.r. a polițistului Marius Franțescu) din acele momente”, au declarat sursele judiciare.

CITEȘTE ȘI: UN POLIŢIST LA CRIMĂ ORGANIZATĂ DIN PITEȘTI ȘI-A ÎMPUȘCAT COPILUL, APOI S-A SINUCIS

Marius Franțescu, polițistul BCCO din Pitești, ridicase arma cu 24 de ore mai devreme

Inspectorul principal Marius Franțescu de la Crimă Organizată Pitești și-a ucis copilul cu arma de serviciu – un pistol Glock semiautomat de calibrul 9 mm -, pe care îl luase acasă vineri seara, cu mai puțin de 24 de ore înainte de a-și omor copilul, chiar când a plecat de la serviciu.

Pistolul și muniția au fost ridicate pe semnătura lui – conform procedurilor uzuale -, de la camera de armament al IPJ Argeș, dovadă fiind registrul în care sunt trecute astfel de operațiuni cu arme și muniții. Urmează să se stabilească dacă Franțescu ar fi fost implicat în vreo misiune care implica portul de armă.

„Responsabilitatea ridicării pistolului de la camera de armament a unității revine doar polițistului care o ia pe propria semnătură”, au transmis surse apropiate anchetei.

CITEȘTE ȘI: CE SPUNE VECINA POLIȚISTULUI CARE ȘI-AR FI ÎMPUȘCAT COPILUL DE TREI ANI: ”AȘA PĂREA CA OM!”

Citește și...