Marius Șumudică, anunț teribil în plină pandemie de COVID-19. “Am avut coronavirus, staff-ul meu la fel!” Unde s-ar fi infectat antrenorul român

Publicat: 11/04/2020 | 13:09
Marius Șumudică, anunț teribil în plină pandemie de COVID-19. “Am avut coronavirus, staff-ul meu la fel!” Unde s-ar fi infectat antrenorul român

Marius Șumudică, antrenorul formației Gazişehir Gaziantep, este convins că, în decembrie, a fost infectat cu COVID-19. Tehnicianul crede că a contractat virusul de la un chinez, în timp ce se afla pe aeroportul din Istanbul.

VEZI AICI: DOLIU ÎN PRESA DIN ROMÂNIA. DIRECTOR DE ZIAR, UCIS DE CORONAVIRUS! “AM PIERDUT UN PROFESIONIST!”

La finalul anului trecut, Marius Șumudică a fost chinuit de o pneumonie severă, de care a trecut, din fericire, cu bine. În plus, nu a avut gust și miros, fix câteva dintre simptomele frecvente ale coronavirusului.

Am făcut 21 de zile de când sunt acasă, toate cele 21 de zile le-am repsectat cu sfinețenie. Eu am trăit și cred că am avut coronavirus în decembrie, eu știu exact simptomele pe care le are acest nenorocit de virus.

Eu am avut o pneumonie, nu am avut gust, nu am avut miros, exact ce zic epidemologii despre acest virus, plus că a avut tot staff-ul meu. Eu cred că la noi foarte multă lume e infectată, dar sunt asimptomatici, alții probabil trec foarte ușor peste el.

CONTROVERSE. Cea mai tânără româncă decedată de coronavirus, victima nerespectării procedurilor? Dezvăluirile anchetei DSP

Am citit și eu despre Wuhan de unde a plecat. Dumneavoastră șiți ce înseamnă Istanbul ca aeroport? Eu m-am crucit. Am văzut foarte mulți chinezi pe aeroport acolo și cred că de acolo am luat virusul„, a declarat Marius Șumudică la Sport.ro.

NU RATA: INTERNATĂ LA “MATEI BALȘ”, VEDETA PLAYBOY INFECTATĂ CU COVID-19 S-A FOTOGRAFIAT PE PATUL DE SPITAL! “I S-A ZIS SĂ BEA APĂ DE LA TOALETĂ! ”CUM ARATĂ ACUM VEDETA

Noul coronavirus – cele mai des întâlnite simptome

Cele mai frecvente simptome ale bolii COVID-19 sunt febra, oboseala şi tusea uscată. Unii pacienţi ar mai putea să aibă dureri de cap, congestie nazală, dureri în gât sau diaree. Aceste simptome sunt de obicei uşoare, cu debut treptat. Unele persoane se infectează, dar nu dezvoltă niciun simptom şi nu se simt rău. Majoritatea oamenilor (aproximativ 80 %) se recuperează fără a avea nevoie de tratament special.

NU RATA: ILIE NĂSTASE PLANIFICĂ NUNTA ANULUI ÎN IZOLARE

Aproximativ 1 din fiecare 6 persoane care au fost diagnosticate cu noul coronavirus devine grav bolnavă şi prezintă dificultăţi de respiraţie. Persoanele în vârstă, precum şi cele cu probleme medicale subiacente, cum ar fi hipertensiunea arterială, probleme cardiace sau diabet, sunt mai susceptibile să dezvolte o formă gravă. Aproximativ 2 % dintre persoanele suferinde de această boală au murit. Persoanele cu febră, tuse şi dificultăţi de respiraţie trebuie să solicite asistenţă medicală.