Marius Șumudică, la un pas să leșine în timpul meciului Al Kabi – Al Shabab

Publicat: 26/10/2018 | 22:31

Marius Şumudică (47 de ani) fost protagonistul unor imagini unice în Arabia Saudită. Antrenorul lui Al Shabab a fost la un pas să leşine la ultimul meci al echipei sale, câştigat cu 2-1 în prelungiri, după ce arbitrul a apelat la reluare video.

După trei egaluri şi o înfrângere, Al Shabab, echipa lui Şumudică a învins în sfârşit, dar nu fără emoţii. Condusă cu 1-0, echipa lui Şumudică a revenit şi s-a impus cu 2-1, golul victoriei purtând semnătura lui Al Kabi, care a marcat în minutul 90+6. Antrenorul le-a dat emoţii celor din staff-ul său în finalul partidei. (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI, IRONIZAT DE MARIUS ŞUMUDICĂ! ”FC STAR BISCUIŢI”)

Lui Marius Șumudică i s-a făcut rău

Marius Şumudică s-a dus peste arbitrul de centru care se analiza faza golului marcat de Al Shabab pe ecranul VAR (n.r. asistență video), apoi a fost la un pas să leşine pe banca tehnică, după ce a văzut că arbitrul a validat golul echipei sale. Lui Marius Şumudică i s-a făcut rău şi a fost ajutat de cei din staff-ul său să meargă la vestiare. (VEZI ȘI: MARIUS ŞUMUDICĂ ARE PROPRIA SA MELODIE! IATĂ CUM SUNĂ)

În urma acestui rezultat, Al Shabab a acumulat 12 puncte în primele 7 etape şi se află pe locul 7 în clasament.