Marius Tucă, depistat pozitiv cu noul coronavirus: “Această încercare pe care viaţa mi-a pus-o în faţă…”

Publicat: 10/09/2020 | 22:00

Marius Tucă a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu câteva ore și a acceptat să facă primele declarații după ce a aflat diagnosticul delicat. Prezentatorul de la Aleph News nu are simptome specifice, dar a fost internat pentru 24 de ore.

Nu rata: Adelina Pestrițu, în mijlocul unui scandal, în timp ce medicii o ajută să lupte cu virusul ucigaș SARS-CoV-2

Marius Tucă, depistat pozitiv cu noul coronavirus

În vârstă de 54 de ani, celebrul jurnalist are o stare de sănătate bună, după ce a aflat că s-a infectat cu boala ucigașă. El nu are febră şi nici alte simptome specifice, iar examenul CT al plămânilor nu a relevat configuraţii anormale. În plus, nivelul saturaţiei oxigenului în sânge este de 97%.

Marius Tucă a purtat o discuție telefonică cu Adrian Sârbu, șeful de la Aleph News, căruia i-a mărturisit: “Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viaţa mi-a pus-o în faţă şi să mă întorc în studio.Îmi iubesc profesia, colegii şi spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, covidul mi-a creat această oportunitate. Ţineţi aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate”.

Cunoscutul moderator  realizat emisiuni cu mai multe personalități până ieri, iar toate acestea sunt în cercul de persoane care vor trebui să fie testate. Printre vedetele pe care le-a avut invitate în platoul de televiziune de la Aleph News s-a numărat și cântăreața Lidia Buble.

Află și: Lidia Buble, surprinsă de cadoul primit de la Marius Tucă + prima reacție a artistei după ce Răzvan Simion a fost fotografiat cu noua iubită: “Nu contează cu cine dormi, ci…”

În această seară, Marius Tucă și-a surprins apropiații și fanii cu o poezie emoționantă pe care o puteți citi în imaginea de mai jos.

Prima poezie publicată de prezentatorul Marius Tucă după ce s-a aflat că a contractat boala rară apărută în China © Facebook
Prima poezie publicată de prezentatorul Marius Tucă după ce s-a aflat că a contractat boala rară apărută în China © Facebook

Descoperă și: Proprietar de restaurante, Marius Tucă a răbufnit după ce a aflat că nu își poate relua afacerile! Motivele pentru care îl așteaptă pe premier pe 15 mai la prânz, pe terasă