Martorii povestesc ce s-a întâmplat în metroul din Sankt Petersburg. ”Am simţit un miros puternic”

Publicat: 03/04/2017 | 18:30
Martorii povestesc ce s-a întâmplat în metroul din Sankt Petersburg. ”Am simţit un miros puternic”

O femeie care a fost martoră la explozia din metroul din Sankt Petersburg în urma căruia au murit nouă oameni, iar alţi 20 au fost răniţi, potrivit unui prim bilanţ oficial, a povestit clipele de groază trăite. Femeia a spus că a auzit o bubuitură puternică şi apoi a simţit un miros de fum care a umplut metroul din Sankt Petesburg, moment în care toată lumea a început să alerge speriată, haotic, în speranţa că îşi va salva viaţa.

Femeia a spus că a auzit o bubuitură puternică înainte ca un miros de fum să umple garnitura de metrou dintre staţiile Tehnologiceski Institut şi Piaţa Sennaia. Martora a explicat că în metrou era foarte aglomerat la acea oră. ”Era multă aglomeraţie, toate scaunele erau ocupate şi multe persoane stăteau în picioare. Explozia a avut loc între staţii. Am auzit o bubuitură puternică, iar apoi am simţit un miros puternic înainte să vină fumul„, a declarat, potrivit rtv.net, Polina. De asemenea, aceasta a explicat că toţi oamenii au început să alerge spre celălalt capăt al vagonului, iar două femei au leşinat din cauza aglomeraţiei.

Asta se întâmpla în timp ce metroul continua să meargă, nu s-a oprit. Toată lumea a coborât la Tehnologiceski Institut. Atunci am văzut că vagonul alăturat era distrus, ferestrele erau sparte şi nu era lumină, numai sânge„.

Citește și...