Mărturii incendiare. Un sugar daddy a rupt tăcerea: ”Am avut o relație pasională care a durat… 36 de ore!”

Publicat: 03/12/2018 | 23:17
Mărturii incendiare. Un sugar daddy a rupt tăcerea: ”Am avut o relație pasională care a durat… 36 de ore!”

Fenomenul ”suggar daddy” a luat o amploare nebănuită în țara noastră! Iar CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, a vorbit cu un bărbat care se află în această postură și care a fost de acord să ne explice, pe îndelete, întreaga sa evoluție în domeniu. 

Pentru a-i proteja identitatea, îl vom numi ”F”.  Are 39 de ani, este burlac, iar în viața de zi cu zi este programator, întreprinzător și un sugar daddy de aproape doi ani. S-a născut în provincie, însă locuiește în Capitală și călătorește mult. S-a înscris pe un site dedicat celor care își atribuie postura de ”sugar daddy” pentru varietate și pentru că, spune el, “rata de răspuns este mai mare decât pe site-uri non-sugar. Am cunoscut persoane mai interesante, iar ceea ce, sigur, toți au în comun este deschiderea mult peste medie”(Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Mizele nebănuite

Un sugar daddy ar fi un bărbat matur, stăpân pe viața și economia lui, în timp ce o sugar baby – o femeie tânără si efervescentă care este atrasă de acest tip de bărbat. De cele mai multe ori însă, compensația nu se rezumă doar la lucrurile materiale, ci dimpotrivă, se extinde la ceva mult mai semnificativ, mai ales pentru tinerii care se izbesc de realitatea joburilor de neatins: networking și acces.

„În cazul meu, a variat de la pur și simplu conversație intersantă, aflat lucruri noi, văzut un mod de gândire mai matur, recomandat lucruri de citit, recomandat lucruri de făcut, discutat specific despre diverse activități (sală, cursuri, conferințe), sfaturi legate de carieră în general, sfaturi legate de situații concrete, ajutor general la găsit job (review CV, ales optiuni), ajutor concret la găsit job (recomandări), ajutor concret în business-ul propriu”, a mărturisit F., în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

A avut un traseu complex în lumea ”sugar daddy-ilor”

F. este de părere că o parte dintre bărbați ar aprecia mult mai mult o sugar baby care ar căuta și acest tip de sprijin: „Asta e partea în care tinerele ar putea să profite mult mai mult, și ceea ce, între noi fie vorba, un segment din bărbați ar și aprecia mai mult.”

F. ne-a povestit că, de-a lungul timpului, a avut un traseu complex în lumea ”sugar daddy-ilor”. El a mărturisit că a întâlnit atât sugar babies pentru care a dezvoltat sentimente profunde, dar și că s-a aflat în situații despre care preferă să nu intre în detalii. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

“Experiență plăcută? Am fost îndrăgostit lulea cel puțin o dată. Neplăcută? Hm. O relație foarte pasională care a durat 36 ore. N-o să comentez mai mult”, ne-a mai spus F.

Acesta ne-a relatat cum a întâlnit o varietate de persoane și cum fiecare dintre ele avea câte un scop diferit – de la discuții platonice la distanță, discuții de exclusivitate, până la persoane care erau interesate  doar de întâlniri și de a petrece timp împreună, însă fără niciun fel de obligații. Experiența lui F. reconfirmă că, așa cum oamenii au tipologii diferite, fiecare are o abordare și o așteptare la fel de diferită.

Instinctul bărbatului tradițional

Bărbatul de 39 de ani este de părere că nu este potrivit să ofere cât mai mult de la început, ci dimpotrivă! El nu răsfață prea mult, prea repede, pentru că:dacă încerci să folosesti sugar-ul ca și înlocuitor complet al… well, flirtului clasic, relația are fix zero șanse să dureze”.

În schimb, are de oferit ceva ce s-ar putea descrie simplu: maniere de gentilom. „Pot liniștit să deschid uși, trag scaune și să merg la restaurant fără să-mi fac griji că va insista să împărțim nota, deși eu am ales acel restaurant japonez scump, iar ea e studentă. Pe de o parte, bărbatul poate să își dea liber instinctului de fi bărbat tradițional, iar, pe de altă parte, femeia câștigă din relație și controlează cât durează și cu cine.

În acest moment păstrez legătura și sunt în bune relații cu trei dintre ele. De fapt, ca regulă, relațiile de pe site tind să se păstreze ușor pe termen lung, chiar și după ce partea romantică sau sexuală se încheie”, spune F.

Își dorește anonimatul din cauza prejudecăților

Cu toate că apropiații lui știu că el este un sugar daddy, F. își dorește totuși să își păstreze anonimatul, în mare parte din cauza prejudecăților ce preced acest tip de dating și pentru că ar putea avea urmări asupra imaginii lui profesionale: „Cercul meu social și familial știe și glumeste pe seama experiențelor mele romantice, deci în niciun caz nu este o jenă de a afla persoanele apropiate. Pur și simplu nu suntem într-o societate care să accepte complet așa ceva, așa că prefer să nu risc reacții negative, de exemplu din partea clienților sau partenerilor.”

Așasar, fenomenul de sugar daddy nu mai este un concept necunoscut pentru bărbații de succes și nici pentru tinerele dornice de aventură din România. Atât bărbații, cât și femeile societății actuale au dat frâu liber întâlnirilor online, pentru că sunt mai avantajoase, și oferă posibilitatea de a cunoaște mai multe persoane în același timp, fără a pierde nopți întregi prin cluburi, sau prin locuri destinate socializării de acest gen.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)