Mărturiile sfâșietoare făcute de iubita lui Emiliano Sala: ”Trebuie să trăiesc eu şi pentru el”

Publicat: 12/02/2019 | 21:41

Emiliano Sala, fostul atacant al lui Nantes, decedat în accidentul aviatic din Canalul Mânecii, avea o iubită, despre care nu s-a ştiut nimic până acum.

Luiza Ungerer l-a văzut pe Emiliano Sala de ziua ei de naştere, pe 14 ianuarie, cu şapte zile înainte de tragicul accident. Luiza spune, însă, că a schimbat mesaje cu Sala chiar şi în ziua dispariţiei, dar a refuzat să publice conversaţiile. Ea spune că fotbalistul era extrem de fericit pentru transferul la Cardiff şi considera că s-a mutat în “cel mai tare campionat din lume”. (CITEȘTE ȘI: S-A AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE EMILIANO SALA A MURIT. CUM A FOST IDENTIFICAT CORPUL FOSTULUI FOTBALIST)

“Mi-a zis că a semnat cu Cardiff şi că o să joace acolo. Eram foarte bucuroasă pentru că am văzut că era fericit. Era visul său să joace în Premier League, cel mai tare campionat din lume. Îmi doream enorm să fie găsit. Au fost oameni care mă întrebau lucruri oribile despre accident. E foarte greu. Toată lumea îl recunoaşte pe stradă, mergeau la el că să facă poze şi îl întrebau cum de marchează atâtea goluri.

Era surprinzător pentru el pentru că era o persoană simplă şi nu înţelegea. Era un om pur, fără intenţii rele, chiar naiv uneori. Am sperat până când au anunţat oficial că a murit că este în viaţă şi că se va întoarce la mine. Am avut speranţa. Va daţi seama, nu ştiam unde e avionul, nu ştiam ce se va întâmplă, mai ales că au şi încetat căutările. Acum, trebuie să fiu fericită, pentru el şi pentru mine. Trebuie să trăiesc eu şi pentru el. O să încerc să fiu cât mai fericită pentru că ştiu că asta îşi dorea”, a spus Luiza pentru Globo.

Emiliano Sala, declarații cutremurătoare înainte de zbor

Presa internațională scrie, însă, că Emiliano Sala i-a mărturisit colegului Nicolas Pallois că zborul făcut cu aceeaşi aeronavă, un model Piper Malibu aparţinând propietarului lui Cardiff City, a fost „turbulent” şi că se teme pentru zborul înapoi, informaţie dezvăluită de fotbalistul lui Nantes jurnaliştilor din Hexagon şi preluată de englezii de la Daily Mail. (VEZI ȘI: COLEGII LUI EMILIANO SALA AU DONAT BANI PENTRU GĂSIREA FOTBALISTULUI! AVIONUL ÎN CARE SE AFLA A DISPĂRUT DE PE RADAR)

Avionul privat în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala a fost dat dispărut, luni 21 ianuarie, după ce s-a pierdut contactul cu controlorii de trafic în jurul orei 21.00. Operaţiunile de căutare au început în zona Alderney. Emiliano Sala, coechipier cu Ciprian Tătăruşanu la FC Nantes, se îndrepta spre Cardiff, unde semnase un contract cu echipa Cardiff City.

Trupul neînsfleţit al lui Emiliano Sala a fost scos din apele Canalului Mânecii la o săptămână şi jumătate de la momentul disparţiei. După autopsie a reieşit că atacantul argentinian a decedat chiar la contactul avionului cu apa, din cauza unei lovituri la cap. Sala a dispărut pe 21 ianuarie după ce avionul care îl transporta de la Nantes la Cardiff s-a prăbuşit în apele Canalului Mâncecii. David Ibbotson, pilotul aeronavei, e încă de negăsit.

Citește și...