Mărturiile uluitoare ale ieșeanului care a băut toată noaptea spirt contrafăcut, dar a scăpat cu viață: ”Eram supărat că nu m-am îmbătat!” VIDEO

Publicat: 22/05/2020 | 07:48
Mărturiile uluitoare ale ieșeanului care a băut toată noaptea spirt contrafăcut, dar a scăpat cu viață: ”Eram supărat că nu m-am îmbătat!” VIDEO

Teodor Sasu se poate considera, fără să mincă nici măcar un picuț, un bărbat foarte norocos! Este din Iași și a băut și el spirt contrafăcut Sante Med, dar este unul dintre puținii supraviețuitori. Se știe, 17 oameni au murit, după ce au băut spirtul contrafăcut.

CITEȘTE ȘI: UN MEDIC, ACUZAT CĂ ESTE “CREIERUL” AFACERII CU SPIRTUL CONTRAFĂCUT, CARE A UCIS 14 OAMENI! CE S-A ÎNTÂMPLAT CÂND UN STROP DE ALCOOL I-A SĂRIT ÎN OCHI UNUIA DINTRE CAPII REȚELEI

Ce avea să spună bărbatul care a scăpat, ca prin minune? Se supărase atunci că, după ce a băut patru litri, nu s-a îmbătat! Acum, se miră și el cum a scăpat cu viață. „De la Primărie mi-au dat o plasă cu o sticlă de spirt și mai multe lucruri pentru protecție în perioada asta… Eu seara am băut o jumătate de litru de rachiu. Când am terminat rachiul, am pus mâna pe sticla de spirt și am amestecat-o cu apă. Patru litri am făcut. I-am tot dat, i-am tot dat și am băut tot până spre dimineață”, a declarat Teodor Sasu, pentru bzi.ro.

VEZI AICI: VIDEO| MĂRTURISIRILE ȘOCANTE ALE AGAFIEI DESPRE SOȚUL DECEDAT DUPĂ CE A BĂUT SPIRT: „BINE CĂ S-A DUS! CĂ TARE AM MAI TRAS MULTE CU EL”

Mai mult, el își amintește că s-a supărat, pentru că nu și-a atins scopul, Acela de a se îmbăta. „Dimineața eram treaz, am fost supărat că nu m-am îmbătat. Eu asta am vrut, să mă îmbăt”, a povestit bărbatul.

A doua zi a avut șocul vieții: cinci vecini muriseră

A fost șocat atunci când a aflat că nu mai puțin de cinci vecini de-ai lui au murit. „Când am auzit că au murit și eu am scăpat, am făcut cruce… Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat. Sunt tare, ce să mai… Nu știu cum de am scăpat, sincer… Cred că l-am diluat mai mult, nu știu. Când am mai băut, am pus jumătate de litru de spirt și jumătate de litru de apă. Era mai tare. Acum am pus trei litri, cam mult…”, a mai completat bărbatul.

„Eu spirt am mai băut, dar rar. Un pahar de bere, de vin… merge… spirt, nu prea. Oricum, de acum nu mai pun gura. E otravă. Mie mi-au spus că e dezinfectant, că e bun pentru o frecție ceva, dar eu am băut”, a spus Sasu.

„Sunt mândru că am scăpat cu viață. Vreau să le spun oamenlior să nu mai bea spirt deloc. Dacă vor să bea un pahar de alcool sau ceva, să bea, dar nu spirt. Eu am băut și am cântat… Era să mor, dar am scăpat”, a fost mesajul bărbatului.

„Este un caz fericit. Bărbatul a consumat alcool etilic inițial, iar mai apoi, alcool metilic găsit în Sante Med. Practic, el a luat antidotul, având în vedere că intoxicația cu alcool metilic se tratează cu alcool etilic”, a precizat dr. Tudor Ciuhodaru.

Citește și...