Mărturisirile surprinzătoare ale fostei soții a lui Elton John! A recunoscut că a încercat să se sinucidă în timp ce se afla în luna de miere. Ce a împins-o să recurgă la gestul extrem

Autor:
Publicat: 26/08/2020 | 13:42
Mărturisirile surprinzătoare ale fostei soții a lui Elton John! A recunoscut că a încercat să se sinucidă în timp ce se afla în luna de miere. Ce a împins-o să recurgă la gestul extrem

Renate Blauel, fosta soţie a lui Elton John, a făcut unele mărturisiri care au șocat pe toată lumea. Se pare că a încercat să se sinucidă chiar în luna de miere. Totul din cauza artistului.

Aceasta a intentat un proces împotriva lui Elton John sub pretextul că artistul a încălcat termenii înţelegerii de divorţ prin dezvăluirea unor detalii ale căsniciei lor care au fost incluse în autobiografia „Me” şi în filmul „Rocketman”. Ea a deschis în luna iunie o acţiune la Înalta Curte din Londra. (CITEȘTE ȘI: ELTON JOHN, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE DESPRE MICHAEL JACKSON: “ ERA BOLNAV MINTAL ȘI…”)

În cadrul procesului au fost depuse unele documente potrivit cărora Renate Blauel a încercat să se sinucidă în timp ce cuplul se afla în luna de miere, la Saint-Tropez, în 1984. Femeia a mărturisit că a luat o supradoză de Valium, din cauza artistului. Conform spuselor ei totul s-a întâmplat după ce Elton John i-a spus că „mariajul nu funcţionează şi că vrea ca ea să plece”, citează BBC.

Despăgubiri în valoare de 3 milioane de lire sterline

Prin procesul intentat împotriva artistului, fosta soţie îi cere despăgubiri în valoare de 3 milioane de lire sterline. După ce l-a acuzat ca a încălcat termenii înţelegerii de divorţ, Renate Blauel a spus că dezvăluirile i-au declanşat vechi probleme de sănătate mintală.

În replică, apărarea lui Elton John a recunoscut existenţa unui acord de divorţ, semnat de ambele părţi, dar a negat încălcarea vreunei prevederi sau cauzarea unor daune psihologice. (VEZI ȘI: ANTONIO BANDERAS, MESAJ IMPRESIONANT DESPRE LUPTA LA VIAȚĂ DUPĂ CE S-A INFECTAT CU COVID-19: “GÂNDURILE MELE…”)

„Elton a respectat mereu intimitatea lui Renate şi va continua să facă asta. Este bine documentat că mariajul lor a fost în totalitate respectuos şi că relaţia pe care au avut-o după ce au divorţat a continuat să fie bună, bazată pe respect şi onorabilă timp de 30 de ani”,  a declarat consiliera legală a lui Elton John, Jenny Afia.