Mașina lui Chef Sorin Bontea, vandalizată: ”Tu vorbești serios?”

Publicat: 07/01/2019 | 21:56

Ediția de luni a emisiunii „Chefi la cuțite” a început cu o surpriză neplăcută pentru Chef Sorin Bontea!

Chef Dumitrescu i-a luat sigla de la maşină lui Sorin Bontea, iar acesta a reacţionat imediat, mai acid decât de obicei.

„Tu vorbești serios? Ești om în toată firea?”, i-a spus Sorin Bontea lui Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea, nervos în emisiune

Confruntarea a continuat, iar Florin Dumitrescu a explicat de ce a recurs la acest gest: „Ce ți-am spus? Te atingi de echipa mea, mă ating de ce ți-e mai drag. Mai ai maşina?”, i-a răspuns colegul său, râzând.

„Mi-am pierdut un om foarte bun – am pierdut omul pe care mi l-a luat Bontea. Sunt în patru. Vrei să-ţi zic cine a rupt-o pentru mine? Bădici!”, a continuat Chef Dumitrescu.

Într-un final, Chef Scărlătescu a mărturisit că a fost cel care i-a luat roțile de la mașina lui Sorin Bontea.

Fiica lui Sorin Bontea îi calcă pe urme tatălui ei

Miruna Bontea are doar 15 ani, dar este pasionată de gătit, și mărturisește că datorită tatălui său a reușit să deprindă câteva secrete pe care acesta le folosește la bancul de lucru. Chef Bontea nu doar că a învățat-o să gătească, dar a făcut-o să descopere și zona gastronomiei care o încântă cel mai mult: deserturile. De mic copil, visul ei a fost să ajungă cofetar, iar acum este specializată pe domeniul rețetelor dulci, de care este ,,responsabilă”  în familia Bontea la fiecare sărbătoare, sau moment aniversar.

 

Citește și...