Masinile candidatilor! N-o sa crezi cu ce se plimba Ponta si Iohannis!

Publicat: 28/09/2014 | 12:11

Ce înseamnă pentru Iohannis „România lucrului bine făcut”? Înseamnă probabil să te plimbi cu maşini scumpe, produse în Germania! Dar ce înseamnă pentru Ponta „mândria de a fi român”? Să te plimbi cu familia în Duster...

În timp ce Victor Ponta şi-a ales ca maşină de familie şi de serviciu o Dacia Duster, pentru a sprijini producţia internă de automobile, Klaus Werner Iohannis foloseşte o limuzină BMW, accesoriu la cele 6 case pe care le deţine. Klaus Werner Iohannis este cunoscut pentru faptul că foloseşte limuzine germane marca BMW pentru a se deplasa de la Sibiu la Bucureşti. În ultimii 7 ani acesta a folosit maşini de lux seria 7 pentru activităţile personale şi de serviciu, după ce înainte avea un Audi A6 cu toate facilităţile.

Iohannis

Iohannis

 
Printre cele mai puternice maşini pe care Iohannis le-a folosit se numără BMW 730i, BMW 750i, BMW X5 3.0i şi un BMW Seria 5 cu pachet M, varianta 550i – motorizare 4.4 l, 407 cp şi tracţiune integrală xDrive, a cărui valoare depăşeşte 100.000 euro şi care consumă peste 13 litri în oraş. Desigur, acestea sunt un accesoriu potrivit pentru cele 6 case pe care Iohannis le deţine în Sibiu.

Citeste si

La invitatia presedintelui Frantei, premierul Victor Ponta a fost la reuniunea liderilor europeni social-democrati

Mesajul lui Victor Ponta despre Ziua Europeana a Limbilor: “Este o directie fundamentala – a tolerantei si a respectului”

 

 

Ponta

Ponta

Ponta merge doar cu masini produse in Romania

Pe de altă parte, Victor Ponta este un admirator al mărcii Dacia şi al Duster-ului în special, acesta aplaudând pe Facebook în luna aprilie 2014 faptul că un Duster a reuşit să salveze un Porsche Macan împotmolit în nisip în Maroc.„Voi merge doar cu maşini produse în România”, a declarat premierul în 2013, după ce a decis să folosească pentru viitor, în scopuri personale şi de serviciu, o Dacia Duster. Totodată, în luna august, şeful Guvernului a donat Executivului din Republica Moldova, condus de Iurie Leancă, 50 de automobile Duster, alături de alte maşini, precum ambulanţe şi microbuze şcolare.
 

Citește și...