Masinile candidatilor! N-o sa crezi cu ce se plimba Ponta si Iohannis!

Publicat: 28/09/2014 | 12:11
Masinile candidatilor! N-o sa crezi cu ce se plimba Ponta si Iohannis!

Ce înseamnă pentru Iohannis „România lucrului bine făcut”? Înseamnă probabil să te plimbi cu maşini scumpe, produse în Germania! Dar ce înseamnă pentru Ponta „mândria de a fi român”? Să te plimbi cu familia în Duster...

În timp ce Victor Ponta şi-a ales ca maşină de familie şi de serviciu o Dacia Duster, pentru a sprijini producţia internă de automobile, Klaus Werner Iohannis foloseşte o limuzină BMW, accesoriu la cele 6 case pe care le deţine. Klaus Werner Iohannis este cunoscut pentru faptul că foloseşte limuzine germane marca BMW pentru a se deplasa de la Sibiu la Bucureşti. În ultimii 7 ani acesta a folosit maşini de lux seria 7 pentru activităţile personale şi de serviciu, după ce înainte avea un Audi A6 cu toate facilităţile.

Iohannis

Iohannis

 
Printre cele mai puternice maşini pe care Iohannis le-a folosit se numără BMW 730i, BMW 750i, BMW X5 3.0i şi un BMW Seria 5 cu pachet M, varianta 550i – motorizare 4.4 l, 407 cp şi tracţiune integrală xDrive, a cărui valoare depăşeşte 100.000 euro şi care consumă peste 13 litri în oraş. Desigur, acestea sunt un accesoriu potrivit pentru cele 6 case pe care Iohannis le deţine în Sibiu.

Citeste si

La invitatia presedintelui Frantei, premierul Victor Ponta a fost la reuniunea liderilor europeni social-democrati

Mesajul lui Victor Ponta despre Ziua Europeana a Limbilor: „Este o directie fundamentala – a tolerantei si a respectului”

 

 

Ponta

Ponta

Ponta merge doar cu masini produse in Romania

Pe de altă parte, Victor Ponta este un admirator al mărcii Dacia şi al Duster-ului în special, acesta aplaudând pe Facebook în luna aprilie 2014 faptul că un Duster a reuşit să salveze un Porsche Macan împotmolit în nisip în Maroc.„Voi merge doar cu maşini produse în România”, a declarat premierul în 2013, după ce a decis să folosească pentru viitor, în scopuri personale şi de serviciu, o Dacia Duster. Totodată, în luna august, şeful Guvernului a donat Executivului din Republica Moldova, condus de Iurie Leancă, 50 de automobile Duster, alături de alte maşini, precum ambulanţe şi microbuze şcolare.
 

Citește și...