MasterChef își oprește filmările. Decizia luată la Pro TV

Autor: Keva Iosif
Publicat: 19/09/2019 | 08:07
MasterChef își oprește filmările. Decizia luată la Pro TV

După o pauză de doi ani, Pro Tv a reluat emisiunea MasterChef, având jurați noi la înaintare, printre ei și cunoscutul bucătar Joseph Hadad. Tot el este și motivul pentru care producătorii au decis să sisteze filmările, temporar, totul având legătură cu religia lui. 

Show-ul Pro TV, programat aproape în afara prime-time-ului, a debutat până acum pe locurile doi și trei în audiențe.

„Sezonul cu numărul şapte va include probe noi, cu totul şi cu totul surprinzătoare, atât pentru concurenţi, cât mai ales pentru telespectatori. Concurenţii vor găti în mai multe locaţii spectaculoase, zone care vorbesc de la sine despre istoria culinară a ţării noastre. De-a lungul sezonului, concurenţii vor fi puşi la grea încercare, atât din punct de vedere al rezistenţei, cât şi al creativităţii”, au spus producătorii emisiunii.

Ei bine, iată că după doar câteva ediții, filmările vor fi sistate, însă temporar, din cauza juratului Joseph Hadad.

Şi asta pentru că chef-ul, originar din Ierusalim, respectă cu sfințenie sărbătorile religiei mozaice (iudaism). De exemplu, vineri seara, la apusul soarelui, începe Sabatul, zi în care practicanții acestei religii se abțin cu desăvârșire de la orice activitate care se consideră muncă de către codul religios Halaha (corpus de legi religioase evreiești). Chef Joseph Hadad petrece tot acest timp în rugăciuni şi nu poate munci, susțin cei de la click.ro.

Citește și...