Masterchef s-a transformat în… Ferma! Concurentele, filmate dezbrăcate, la duș în timpul show-ului de la Pro TV

Publicat: 27/09/2019 | 12:46

Emisiunea Masterchef de pe Pro TV a adoptat o nouă strategie, după ce nu a mai înregistrat cifrele de altădată. Pe lângă faptul că nu mai este difuzată în același timp cu Chefi la cuțite de pe Antena 1, care conducea detașat, producătorii au decis să arate și câteva scene interzise minorilor, astfel Masterchef s-a transformat în… Ferma.

Concurente au filmate dezbrăcate, la duș și așa Pro TV a reușit să ocupe prima poziție în clasamentul audiențelor. Pe toate cele trei targeturi, potrivit paginademedia.ro.

NAȚIONAL. La nivelul întregii țări, Masterchef a fort urmărit, aseară, de 820.000 de telespectatori, cu 230.000 mai mulți decât Kanal D și aproape dublu față de Antena 1. Cu o zi îninte, când se bătea cu Chefi la cuțite, Masterchef avea 640.000 de telespectatori, și era în urma Antenei 1 și după Kanal D.

URBAN. Aproape jumătate de milion de telespectatori a avut la orașe Masterchef, detașându-se relaxat de locul doi, tot Kanal D. Când pe interval erau Chefii, marți seara, Pro TV avea cifre aproape la jumătate față de performanța de aseară și era depășit și de Antena 3 și era pe locul patru.

COMERCIAL. Pe publicul tânăr între 18 și 49 de ani, Masterchef a numărat 270.000 de telespectatori pe minut, cu 100.000 mai mulți decât în ziua cu Chefi la cuțite. Primul loc pentru Pro TV pe acest segment, față de poziția a doua în ziua cu show-ul culinar al Antenei 1 la concurență.

Citește și:

Citește și...