Măsuri de securitate sporite la Exatlon, după ce un operator turc a fost ucis în localitatea unde au loc filmările

Publicat: 31/10/2018 | 12:51
Măsuri de securitate sporite la Exatlon, după ce un operator turc a fost ucis în localitatea unde au loc filmările

Caz șocant în Republica Dominicană. în localitatea unde se filmează show-ul Exatlon. Au fost luate mai multe măsuri speciale de securitate, pentru a fi evitate violențele și atacurile, potrivit autorităților locale.

Localitatea în care au loc filmările pentru Exatlon,.  Las Terrenas, este împânzită de camere de supravhegere. Acestea au fost montate mai ales în zona în care este găzduită echipa care realizează show-ul de la Kanal D, potrivit wowbiz.ro. (Citește și What’s UP, adevărul despre Exatlon! De ce a abandonat competiția: „Trebuia să mai rămân, mental nu am mai putut!”)

30 de camere de supraveghere monitorizează zona

Nu mai puțin de 30 de camere vor monitoriza zona atât ziua cât şi noaptea. Măsura a fost luată după o crimă care a avut loc recent în localitate. Un operator turc a fost înjunghiat şi jefuit de un localnic. Totodată, în ultimele luni, în zonă s-a înregistrat un adevărat val de atacuri violente şi chiar crime îndreptate asupra turiştilor sau rezidenţilor europeni sau americani.

Achiziţionarea celor 30 de camere de supraveghere fost realizată cu sprijinul financiar al companiei de producţie care realizează şi „Exatlon România“.   De asemenea, în centrul staţiunii a fost deschis şi un centru de comandă al unei noi structuri de securitate, numit „Centrul specializat de protecţie a turiştilor”. Aici se va realiza supravegherea video prin intermediul unor panouri video şi va fi locul de unde pot pleca agenţii de securitate pe motociclete către orice loc din oraş în care se înregistrează incidente. Aproximativ 25 de agenţi cu arme au fost dislocaţi pentru a sprijini noul corp de securitate.

Citește și...