Mateiu renunță din superstiție la banderolă: „Sper să nu mai fiu eu capitan, că văd că nu câștigăm!”

Autor: Cristian P
Publicat: 07/03/2019 | 11:26
Mateiu renunță din superstiție la banderolă: „Sper să nu mai fiu eu capitan, că văd că nu câștigăm!”

La finalul partidei pe care Universitatea a pierdut-o în Bănie, în ultima etapă a sezonului regular al Ligii I cu Astra Giurgiu, scor 2-1, Alexandru Mateiu a declarat că va renunța la banderola de căpitan pentru că aceasta îi poartă ghinion.

„Am pierdut doar un punct. Meciul următor este important și sunt sigur că vom câștiga. Au avut doar două faze mai importante și ne-au învins. Asta e, suntem dezămăgiți, dar mergem mai departe. Ne vom antrena toată săptămâna și ne vom lua revanșa. Ne pare rău că am dezămăgit suporterii. Ne vor încuraja și mai departe, nu-mi fac griji. Sper să nu mai fiu eu capitan, că văd că nu câștigăm. Să fie altcineva și sigur vom câștiga”, a declarat liderul oltenilor.

Giurgiuvenii au avut ocaziile primei reprize, dar Hambo şi Llullaku au ratat incredibil, făcându-l pe Costel Enache să explodeze pe banca de rezerve. Mateiu a dat replica pentru olteni cu un şut din afara careului, reușita sa anunțând golul.

La trei minute de la reluarea partidei, Renato Koljic a marcat al 12-lea său gol stagional după o pasă a lui Andrei Cristea. Astra nu a acuzat șocul și a reuşit egalarea în minutul 76, prin Llullaku, care excelent servit de Belu a marcat spectaculos de la 10 metri.

Echipa lui Enache a reușit să plece cu toate cele trei puncte puse în joc din disputa cu Craiova după ce Donkor a trimis în propria poartă la centrarea lui Valentin Gheorghe în minutul 88.

S-a terminat 2-1 pentru Astra iar giurgiuvenii se anunță un adevrsar incomod pentru granzi în lupta la titlul care se va da în play-off.

Citește și...