Matematica a tras-o în jos! Ce note a luat la Evaluarea Națională fiica lui Răzvan de la Neatza, din căsnicia „matinalului” de la Antena 1 cu soția de care a divorțat pentru Lidia Buble

Publicat: 11/07/2019 | 08:46

Răzvan Simion a avut emoții mari în această vară, fiindcă fiica sa mai mare – Ianca – a terminat clasa a VIII-a și a devenit ”fată de liceu”. Iar Evaluarea Națională a fost un test foarte important în perspectiva viitorului mediu și lung al adolescentei. 

Ianca locuiește la Timișoara, alături de mama ei și a terminat, firește, tot acolo cele opt clase. Dar ambii părinți o susțin și au motive de mândrie. Ianca a obținut note 7, 52 la Evaluarea Națională. La Limba și Literatura Română a primit nota 9,55, în vreme ce la Matematică nu a reușit să obțină decât 5,50. Din păcate, Matematica a tras-o în jos, cum se spune, însă – cu siguranță – Ianca va obține note foarte mari și din postura de elevă de liceu.

 

Răzvan Simion, declarații neașteptate despre divorțul de fosta soție

În vârstă de 38 de ani, Răzvan Simion a oferit un interviu sincer și emoționant în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” despre primul mariaj și divorțul de Diana, mama copiilor săi. Matinalul de la Antena 1 a dezvăluit că nu regretă pasul făcut și că i-a înțeles supărarea fostei soții.

Citește și: Lidia Buble, mesaj tranșant după ce a fost criticată că trăiește în concubinaj cu Răzvan Simion

Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă! Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-a zis, ce s-au umflat, nu m-am ambalat (n.r.: răspunul prezentatorului la întrebarea: «Te-au afectat declaraţiile fostei soţii de-a lungul timpului?»)!  Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată!, a declarat Răzvan Simion în cadrul emisiunii XNS.

Citește și: Lidia Buble, mega-scandal la o lună după ce s-a măritat cu Răzvan Simion: „Și-a făcut bieții părinți de rușine”

Citește și...