Medicii au ramas uimiti! Adevarul despre starea de sanatate a lui Radu Beligan

Publicat: 21/11/2015 | 19:18
Medicii au ramas uimiti! Adevarul despre starea de sanatate a lui Radu Beligan

Maestrul Radu Beligan a fost internat, saptamana trecuta, in spitalul Elias, dupa ce o viroza pentru care a necesitat atentia medicilor. CANCAN.ro a aflat adevarul despre starea de sanatate a regizorului ca cei 97 de ani ai sai.

Zilele trecute, toata lumea s-a panicat dupa ce s-a aflat ca Radu Beligan a fost internat cateva zile in spital. Intamplarea a avut loc dupa un control de rutina, moment in care doctorii au decis ca cel mai bine a fi ca maestrul sa fie spitalizat pentru cateva zile, pentru a inlatura orice suspicine cu privirea la starea regizorului.

Marele artist alaturi de fiica sa cea mai mare, Ana Maria Beligan
Marele artist alaturi de fiica sa cea mai mare, Ana Maria Beligan

Dupa setul de analize facut, medicii au realizat cu stupoare ca Radu Beligan are o sanatate de fier la cei 97 de ani ai sai. Cancan.ro a stat de vorba cu un apropiat de-al actorului, care a marturisit ca ” nicio boala nu-l doboara si urca in continuare pe scena, indiferent de orice. „

Maestrul Radu Beligan i-a transmis un mesaj de sustinere lui Victor Ponta
Maestrul Radu Beligan i-a transmis un mesaj de sustinere lui Victor Ponta

In toata aceasta perioada, Radu Beligan a anulat doar un singur concert, insa restul spectacolelor pe care urmeaza sa le tina vor fi realizate in programul stabilit. „Are 97 de ani, dar sanatatea lui e mai buna ca a unui tanar. Se simte foarte bine. A fost internat cateva zile din motive de analize si ca urmare a unei viroze. Nu este nimic complicat. A avut si o infectie urinara, dar nimic grav. Problema a fost ca si rezolvata. Analizele au iesit foarte bine, are colesterolul 150, toate analizele au fost foarte bine. Au suspendat doar un spectacol. Este unul dintre personajele pe care oamenii stau cu ochii pentru ca are o varsta inaintata, insa el se tine bine.“, a marturisit un apropiat de-al actorului, pentru CANCAN.ro.

Unul dintre cei mai renumiti oameni din Romania

Radu Beligan este un actor roman, cu o bogată activitate in teatru, film, televiziune si radio. Pe linie materna este grec de origine, pe linie paterna, fiind urmas al unuia dintre fratii lui Ion Creanga, potrivit propriilor spuse. Pe 15 decembrie 2013 a fost inclus in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru.

Larisa Ciuta
 

Citește și...