Medicii nu pot face prognosticuri pe seama stării Denisei. A făcut un apel pentru rugăciune!

Apropiaţii Denisei işi pun toate speranţele într-o minune, pentru că starea ei de sănătate este oscilantă şi nimeni nu ştie cu exactitate ce va urma. Cântăreaţa de manele este când mai bine, când mai rău, şi ar fi renunţat şi la tratamentul care o pusese, pentru o perioadă, pe picioare!

Denisa şi-a speriat îngrozitor familia atunci când a fost găsită zăcând inconştientă şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj SMURD. De atunci, artista pare să-şi mai fi revenit, dar medicii nu pot să -şi dea seama cum va evolua starea ei de sănătate, povestesc apropiaţii ei. Denisa nu se putea ţine pe picioare, nu-i mai recunoştea pe cei din jur, apoi parcă îşi mai revenea, povestesc persoane din familie.

Mai mult, ea s-ar fi decis să renunţe la tratamentul care îi îmbunătăţise starea, cel homeopat, din motive numai de ea ştiute, iar decizia nu ar fi fost cea mai bună, ea aflându-se în acest moment internată într-un spital. Situaţia a părut cu adevărat dramatică după ce Denisa a lansat un apel tulburător pe facebook, ”Rugati-vă pentru mine”, care nu lăsa loc la nici o interpretare cu privire la starea ei de sănătate.

Minodora a izbucnit în lacrimi când a fost intrebată despre Denisa, scriam AICI ”Denisa nu e bine, nu se simte bine. Vreau să se facă un apel... aşa cum toată lumea s-a rugat pentru Gabriel Cotabiţă, să facă acelaşi lucru şi pentru ea. Nu este bine, nu are o stare bună. Tot ce putem face e să ne rugăm" spunea, recent Minodora, într-un apel public.

Citeste despre:denisa, denisa manelista stare, denisa manelista sanatate, denisa spital, denisa inconstienta


Share On Facebook