Mega-bomba anului în showbiz! Victor Slav și Ramona de la Neatza, îmbrățișați azi-noapte la petrecerea VIVA

Publicat: 23/05/2019 | 17:23

Victor Slav a devenit o partidă bună pentru multe domnișoare din showbiz. Prezentatorul este de ceva timp un bărbat singur, iar femeile roiesc la propriu în jurul lui.

Victor Slav și-a făcut apariția la evenimentul VIVA împreună cu colegii săi de platou. Cei trei burlaci s-au simțit bine toată seara până când, unul dintre vulturi și-a luat zborul.

Victor și-a părăsit colegii pentru câteva minute și a apărut pe covorul roșu în compania sexy asistentei de la Neatza. Ramona Olaru  a purtat o rochie extrem de sexy, cu şliţ adânc, care i-a pus în evidenţă picioarele lungi şi bronzate. Așa a reușit focoasa blondină să-l dea peste cap definitiv pe Victor.  

Cu câteva zile în urmă, Victor Slav bifa altă cucerire

Victor Slav a trecut destul de repede peste despărțirea de Raluca Silea și s-a cuplat cu o domniță apetisantă din Iași. Prezentatorul TV a ajuns pe meleagurile Moldovei împreună cu Cătălin Cazacu și Dj Cra pentru a lua parte la un eveniment care a avut loc la Tiki Village. Bineînțeles, cei trei mușchetari și-au anunțat prezența în Iași și au publicat o fotografie pe Instagram din fața Palatului Culturii.

Ei bine, după plimbări și stat la cafenele, cei trei mușchetari au mers la Tiki Village pentru a întreține atmosfera. Cum distracția și voia bună erau la ele acasă, Victor Slav nu a stat pe gânduri și a început să dea târcoale prezențelor feminine din club și nu numai. Așa se face că după mai multe scroll-uri pe Instagram, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a oprit privirea la Cristina Alexandra. (CITEȘTE ARTICOLUL: EXCLUSIV | VICTOR SLAV S-A CUPLAT CU „SEXY-BRĂILEANCA” DE IAȘI)

Citește și...