Mega-bombă în showbiz! Andreea Mantea, din nou gravidă cu Cristi Mitrea?! Imaginile cu burtica sunt elocvente

Publicat: 28/03/2019 | 09:26

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut o relație destul de complicată, după ce nu și-au vorbit o bună perioadă de vreme, vedeta având grijă singură de băiețelul lor, acum, cei doi s-au împăcat. Deși niciunul dintre ei nu a confirmat că ar forma din nou un cuplu, fanii sunt de părere că tatăl lui David este iubitul secret al Andreei Mantea.

Recent, câteva imagini cu bruneta ar putea detona mega- bombă în showbiz. Toată lumea se întreabă dacă Andreea Mantea este din nou gravidă. În emisiunea „Puterea dragostei”, ediție difuzată pe 27 martie, Andreea, prezentatoarea show-ului, a apărut îmbrăcată cu o rochie largă, iar imaginile cu burtica sunt elocvente. Mai mult decât atât, după ce s-a așezat pe fotoliu, vedeta încerca să își acopere burtica cu cartonul de prezentare.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea, împreună în Turcia

Andreea Mantea și Cristi Mitrea i-au făcut micuțului David o surpriză și au decis să petreacă o mini vacanță împreună, în Turcia, acolo unde prezentatoarea are filmări.

Deși s-au despărțit, Andreea Mantea și luptătorul de MMA Cristi Mitrea fac tot posibilul ca micuțul pe care îl au împreună să nu simtă nicio secundă divergențele care au avut loc între ei. Fostul cuplu se înțelege foarte bine în prezent și cei doi foști iubiți petrec mult timp unul în prezența celuilalt, pentru ca David să se poată bucura de prezența ambilor părinți.

Cei doi au fost surprinși din nou împreună la restaurant, alături de băiețelul lor, motiv de fericire pentru fanii celor doi care au tot sperat de-a lungul timpului la o împăcare. Prezentatoarea TV și Cristi Mitrea au ieșit la un restaurant din Instanbul cu David, care e tot numai un zâmbet atunci când îl are și pe tăticul lui aproape.

Andreea și băiețelul ei s-au mutat în Turcia de câteva luni pentru ca moderatoarea TV să poată filma pentru noul ei proiect, show-ul „Puterea dragostei”, iar acest lucru i-a cam dat bătăi de cap micuțului, care a fost nevoit să meargă la o nouă grădiniță și să țină legătura cu tatăl lui doar prin intermediul rețelelor de socializar

Citește și...