MEGA-EXCLUSIVITATE. Celebra basarabeancă s-a despărţit vara trecută de Andi, iar totul a ieşit acum la iveală. Motivul adevărat al divorţului: Fostul soţ al Irinei Rimes şi-a lăsat gravidă iubita secretă. CANCAN.RO dezvăluie toate elementele acestei poveşti uluitoare

Publicat: 14/01/2018 | 00:00

Irina Rimes a divorţat în vara anului trecut de Andi, bărbatul cu care a trăit timp de mai mulţi ani o frumoasă poveste de dragoste. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat adevăratul motiv care a dus la divorţul cântăreţei, după numai câteva luni de mariaj. Bărbatul şi-a lăsat însărcinată iubita secretă, iar ce a urmat e de-a dreptul şocant. (CITEŞTE ŞI: IRINA RIMES a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi, iar acum s-a aflat! Cine a descoperit-o pe artistă)

Irina Rimes le-a intrat repede la inimă românilor, cucerindu-i cu vocea ei. A lăsat talentul să vorbească pentru ea şi a ales să-şi trăiască viaţa personală departe de ochii curioşilor. A iubit cu pasiune un bărbat, alături de care a visat că-şi va întemeia o familie şi căruia i-a jurat credinţă veşnică, devenindu-i soţie. La scurt timp, însă, cântăreaţa s-a văzut nevoită să pună punct căsniciei, după ce a fost înşelată. (VEZI AICI: Irina Rimeş a ajuns sub perfuzii! Imagini cu artista pe patul de spital)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat adevăratul motiv pentru care Irina Rimes a decis, în vara anului trecut, să pună punct căsniciei cu Andi. Potrivit surselor noastre, cântăreaţa a fost înşelată de fostul soţ cu o rusoaică din Chişinău, pe nume Nica, pe care a lăsat-o însărcinată.

”În ianuarie 2017, Andi s-a cunoscut cu o contabilă rusoaică, pe nume Nica, originară din Chişinău, cu care a început o relaţie încă dinainte de a divorţa oficial de Irina Rimeş. Nica este stabilită în Marea Britanie, unde este contabilă. Cei doi au dus repede relaţia din plan virtual în realitate şi, curând, Nica a rămas însărcinată”, a declarat o sursă apropiată ”iubitei secrete” a fostului soţ al Irinei Rimes pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (NU RATA, AICI: Cine este iubitul IRINEI RIMEŞ! Nimeni nu ştia că artista a fost căsătorită)

Lovitură după lovitură

Gândul că va deveni tată cu ”iubita secretă” l-a speriat pe Andi, care a decis subit să pună punct relaţiei cu rusoaica, motivând că are probleme psihice. Sedusă şi abandonată, patru luni mai târziu, tânăra a suferit un accident, în urma căruia a pierdut sarcina: ”Când a aflat că iubita e însărcinată, Andi a dispărut, motivând că alege să renunţe la relaţia cu Nica pentru că nu o iubeşte, că este bolnav psihic şi că el nu-şi doreşte un copil. Tânăra a pierdut copilul când era însărcinată în şase luni şi a încercat să-şi revină după suferinţă”.

Sursele noastre mai susţin că, până la urmă, Andi nu a renunţat la relaţia cu Nica şi, după ce a aflat că nu mai este însărcinată, a revenit la sentimentele mai vechi şi s-a întâlnit din nou cu ea. După cinci zile de amor nebun, fostul soţ al Irinei Rimes s-a făcut din nou nevăzut.

”Iubita secretă” a lui Andi a rămas însărcinată din nou, de data asta cu… gemeni. Părăsită din nou de bărbat, tânăra a suferit atât de mult încât în scurt timp a ajuns la Reanimare şi a pierdut unul dintre gemeni, relatează sursele citate: ”La scurt timp, Andi a revenit la Nica, implorând-o să-l ajute cu bani pentru că are grave probleme financiare şi că nu are ce mânca, pentru că a rămas fără nimic după divorţul de Irina Rimeş, care l-a lăsat cu casa goală. Nica îi cade din nou în plasă şi se întoarce la el, lăsându-se convinsă de promisiunile de amor ale lui Andi. A rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni. Când aude vestea îi spune că nu are nevoie de ea şi de copiii ei, aşa că o abandonează din nou. Din cauza suferinţei, Nica pierde unul dintre gemeni şi ajunge la Reanimare, unde se luptă atât pentru viaţa ei, cât şi pentru a bebeluşului nenăscut”.

Irina Rimes, prinsă la mijloc în această poveste halucinantă, a pus repede căsniciei şi a ieşit cu totul din viaţa lui Andi. Bărbatul, devenit liber între timp, ar fi ştiut, însă, clipă de clipă, de drama trăită de ”iubita secretă”, pe care a ales, totuşi, să o ignore complet. (CITEŞTE ŞI: Moment PENIBIL în direct! O cântăreaţă celebră a uitat versurile în direct)

Mai multe detalii tulburătoare despre întreaga poveste vă vor fi dezvăluite mâine de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și...