Mega Image România a făcut anunțul! Ce se întâmplă din 31 martie, din cauza pandemiei

Publicat: 28/03/2020 | 16:46
Mega Image România a făcut anunțul! Ce se întâmplă din 31 martie, din cauza pandemiei

În plină pandemie de coronavirus, Mega Image a făcut un anunț de ultimă oră. Se pare că lanțul de magazine va începe să funcționeze după noi reguli, dar și în funcție de un alt program, adaptat nevoilor persoanelor peste 65 de ani.

Pentru că au fost impuse reguli stricte în ceea ce privește ieșitul din casă al persoanelor de peste 65 de ani, Mega Image a anunțat că va funcționa după un alt program. Astfel, lanțul de magazine va impune un program special pentru cei vârstnici, ce va intra în vigoare începând cu data de 31 martie.

Totodată, din data de 31 martie va fi lansată și aplicația Mega Image, informează impact.ro, aplicație ce le va fi accesibilă clienților pe smartphone sau tabletă.

Astfel, programul general al magazinelor Mega Image, cât și al punctelor Shop & Go a rămas cel de 8:00 – 21:00. Cu toate acestea, vârstnicii peste 65 de ani vor putea veni la cumpărături dimineața, între orele 7:00 – 8:00. Pe timpul nopții, sursa citată mai informează că magazinele Mega Image vor fi igienizate și dezinfectate corespunzător. De asemenea, le recomandă clienților să vină individual la cumpărături, pentru a fi cât mai protejați.