Meghan Markle, goală! Fotografiile incendiare cu soția Prințului Harry, care fac ocolul internetului

Autor: Anca Toma
Publicat: 21/05/2018 | 09:04

Cea mai așteptată nuntă a anului, dintre Prințul Harry și actrița Meghan Markle a avut loc sâmbătă, 19 mai, în capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor. Ceremonia, care a respectat tradiţiile monarhiei britanice, a fost presărată şi cu câteva elemente de insolit şi noutate. (Citește și: Un site ortodox aruncă bomba: “Nunta Printului Harry cu Meghan Markle este nevalidă”)

Un astfel de moment intim a fost cel când, după ce mireasa a ajuns la altar, fiind condusă de socrul său, prinţul Charles, viitorul soţ i-a spus: „Arăţi uimitor”. Prințul Harry i-a şoptit vrăjit, lui Meghan- “arăți minunat”, în timp ce milioane de oameni au urmărit nunta lor de poveste, din capela castelului Windsor. Mârâi şi-au zâmbit cu dragoste și s-au ținut de mână când au schimbat jurăminte, la altar. (Vezi și: Meghan Markle nu a aruncat buchetul de mireasă! Iată motivul)

După ceremonia religioasă s-au sărutat cu tandrețe pe treptele capelei. Apoi, au pornit într-o plimbare cu caleașca pentru a saluta mulțimea. De acum, cei doi sunt Ducele şi Ducesa de Sussex.  (Citește și: Mesajul rușinos al Prințului Harry pentru Meghan Markle. I-a spus asta în fața altarului)

Meghan a pozat goală

Soția Prințului Harry stârnește imaginația internauților, după ce fotografiile cu ea topless sau nud au devenit virale. Cu câţiva ani în urmă, actriţa a pozat pentru o cunoscută revistă de bărbaţi, iar imaginile o prezintă extrem de sexy.

Meghan Markle a pozat într-o revistă pentru bărbaţi cu o lună înainte de divorțul ei de primul ei soț (Citește și: Cine este Trevor Engelson, primul soț al lui Meghan Markle, și care a fost motivul divorțului), în anul 2013. Actriţa a fost surprinsă în ipostaze provocatoare, în timp ce prepara un burger savuros. Meghan nu s-a sfiit să apară în ipostaze sexy şi, îmbrăcată în haine provocatoare, actriţa s-a atins senzual şi a sedus camera de filmat şi aparatele foto.

 

Citește și...