Mel B, topless la 42 de ani! Fosta membră a trupei Spice Girls este lipsită de inhibiții

Publicat: 20/04/2018 | 16:11

Mel B se bucură de o vacanță binemeritată într-o stațiune de 5 stele din California. Fosta membră a trupei Spice Girls nu a plecat singură ci împreună cu cel mai bun prieten al ei, Gary Madatyan. Cei doi au profitat din plin de razele soarelui și au stat la plajă cât a fost ziulica de lungă. Iar Mel B a atras privirile tuturor curioșilor atunci când și-a făcut apariția într-un costum de baie roz, din două piese. Dar… deliciul tuturor a fost de fapt atunci când artista s-a dezbrăcat de inhibiții și de haine. Mai exact… de sutien!

Mel B a vrut să se bronzeze ”ca la carte” așa că a rămas doar într-o pereche de bikini minusculi, spre bucuria masculilor care au tras cu ochiul. Și… cum prietenul la nevoie se cunoaște, Gary a fost cel care a avut grijă ca Mel B să nu fie arsă cumva de razele soarelui și a ajutat-o să aplice loțiunea magică pentru protecția solară.

Are 42 de ani, dar arată demențial

Cu un bust impresionant și cu tatuaje la vedere. Așa a fost admirată Mel B de dimineață până seara. Dar… și un alt detaliu a ieșit în evidență. Ei bine, este vorba despre cicatricea vizibilă, rămasă în urma procedurii de îndepărtare a unui tatuaj cu numele fostului ei soț de care a divorțat după 10 ani de căsnicie.

Citește și...