Mel Gibson a fost infectat cu virusul COVID-19! Actorul a stat internat o săptămână în spital. Care este stare lui de sănătate

Autor:
Publicat: 24/07/2020 | 16:53
Mel Gibson a fost infectat cu virusul COVID-19! Actorul a stat internat o săptămână în spital. Care este stare lui de sănătate

Actorul Mel Gibson a fost infectat cu virusul COVID-19. Imediat după ce a fost testat pozitiv, acesta a fost internat în spital timp de o săptămână.

Se pare că Mel Gibson se înscrie pe lista vedetelor de la Hollywood care au fost infectate cu noul coronavirus. Potrivit unui reprezentant al actorului, acesta a contactat virusul în luna aprilie și a petrecut o săptămână în spital, unde a avut parte de îngrijiri medicale.  (CITEȘTE ȘI: TOM HANKS ȘI RITA WILSON AU DEVENIT IMUNI ÎN FAȚA NOULUI CORONAVIRUS ȘI AU DONAT SÂNGE PENTRU CREAREA UNUI VACCIN ÎMPOTRIVA COVID-19)

„Mel Gibson a fost testat pozitiv cu COVID-19 în luna aprilie și a stat internat în spital o săptămână. A fost tratat cu Remdesivir pe timpul spitalizării, iar testele ulterioare au arătat că s-a vindecat de coronavirus, fiind testat pozitiv pentru anticorpi”, a declarat purtătorul de cuvânt al actorului, pentru Daily Telegraph Australia.

Acuzații de antisemitism și homofobie

Informația despre infectarea lui Mal Gibson a apărut la o lună după ce actorul a luptat din nou împotriva acuzațiilor de antisemitism și homofobie făcute de către actrița Winona Ryder. Și de această dată toate acuzațiile au fost negate.

Un reprezentant al actorului în vârstă de 64  de ani a dezmințit acuzațiile, acuzând-o pe actriță că distorsionează realitatea și că nu are un fundament în declarațiile pe care le face. (VEZI ȘI: DUPĂ TOM HANKS, ACTORUL IDRIS ELBA A FOST TESTAT POZITIV CU CORONAVIRUS: „M-AM AUTOIZOLAT IMEDIAT”)

 „A mințit în legătură cu acest subiect acum un deceniu, când a vorbit cu presa, și minte și acum”, a spus reprezentatul actorului.

Mal Gibson nu este singura vedetă care a fost confirmată cu virusul COVID-19. Printre actorii de la Hollywood care s-au luptat cu noul coronavirus se numără Tom Hanks, Rita Wilson, Idris Elba, Marianne Faithfull și Olga Kurylenko. Toți au reușit să facă față virusului și se află în prezent în afara oricărui pericol.